![]() |
# 11 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
ועוד רקע BMP!!!! |
|
![]() |
# 12 |
חבר על
|
והבעיה היא שהעיצוב לוגו גנוב חח מה זה זה לוגו של הביונקור
|
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
עקרונית - נחמד, אך יש שיטות אחרות לשימוש ב HTML בכך שלא יכביד יותר מדי על האתר.
|
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
טוב, כל ה"גאונים" כאן שהתחילו לרדת עליו:
א. הוא עשה מיפוי תמונה ולא slicing שזה מה שאתם רגילים. אז מה? יש עוד דברים והם לא פחות טובים ממה שאתם עושים. ב. תפסיקו לקרוא לזה "קידוד"! לכו למילון תבדקו מה זה קידוד ואז תגידו לי אם זה תכנות או קידוד!!! ג. מה רע בחיתוך? הכל במקום שלו ונשאר אותו דבר גם בפיירפוקס. לסיכום, למה סתם לרדת על אנשים? אין לכם משהו יותר טוב לעשות? לגיל: סך הכל נחמד אבל אני ממליץ לך להשתמש בשיטה של חתיכת העיצוב לתמונות ובנייה של מספר טבלאות, כך יש פחות בעיה בשינוי תוכן. בנוסף, תשנה את הפורמט מ-BMP ל-JPG. חוץ מזה תוסיף תגית meta שתסדר את הקידוד לעברית. דבר אחרון, האתר לא תקין מבחינת התקן של W3. אני ממליץ לך לקרוא באתר שלהם על XHTML ולעבוד על פיו. בהצלחה!
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 15 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
שהוא צריך לחתוך את העיצוב, בשביל אני יגיד לתכנת אותו, לא שזה ממש תכנות, אבל בכל מקרה. בגלל שהתמונה או בעתם כל העיצוב עצמו הוא רקע אחד גדול התעבורה תגמר מהררררר... והאתר יעלה באטיות... עריכה: באמת עכשיו אני מסתכל בקוד מקור ובכלל הוא מיפה את התמונה.. אבל עדיין זה לא עוזר חייב לחתוך אותה.. |
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לא עובד:\
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 18 |
Guest / אורח
|
אני תכנתתי לא עשיתי... בעע.. תגיד אתה קורא את ההודעה שלי? נתנו לי PSD שלו...
|
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
תיכנות?
אני לא רואה - מצטער. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|