![]() |
# 11 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הם תמיד ייצאו נקיים, כי הם בצעו את העבודה שאמרו להם לבצע. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ראית את מכות השוטר החטיף שם שזה עוד כלום. חברים שלי היו שם וספרו לי - שהם חיות היסמניקים האלה, הוציאו לשלשה ילדים בני 15 את העיניים (שזה באמת מוגזם, ואפילו בן אדם עם הדעות הכי קיצוניות שיהיו יסכים איתי) פשוט נתנו מכות על האלה בתוך העין.. בנוסף הם עמדו שורות של מתחנחלים והם באו עם האלות ישר לביצים, בלי לחשוב פעמים. שברו גולגולות של ילדים. מלחמת אחים??!! |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אז מה אתה רוצה שהשוטרים והחיילים לא יעשו כלום??? אני הייתי זורק עליהם סלעים! מי הם שירימו יד על משהו אחר?! שילכו בשקט, לפחות נגיד והם היו חיים שם או משהו, אבל לא הם באים רק בשביל לעשות מאומות. חוליגנים מגעילים! זה מה שיש לי להגיד עליהם! |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הם באים בשביל לעזור,למה הם משועממים ללכת לעמונה כדי לחטוף מכות..? אוליי אתה תבין אותי אוליי לא, ואם לא ההבנ אני אסביר לך במסן. Last edited by CSite.co.il; 02-02-06 at 23:48.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
בוא נגיד בכמה מילים,
השוטרים עשו את העבודה שלהם. מי אלה ביכלל שהם יקימו ישובים לא חוקים, כי זה "אדמת ארץ ישראל". ומגיע להם, לא רצו להתפנות לבד, פינו אותם בכח.
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
ואני ראיתי את השוטרים שעולים על סולם והאנשים שלמעלה זורקים עליהם בלוקים,
אני אישית יודע שהיה בן אדם שדקר שוטר, פרא אדם האנשים האלה, מי שבא להיות אלים איתך, צריך להיות אלים איתו על מנת לפנות אותו!
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
חלאס לשטוית, האזור הזה שלנו, למה שניתן אותו?
תאמינו לי, שאנשים האלה עושים, את זה בשביל מדינת ישראל. פשוט אין לי מילים.
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה קצת קיצוני ... אבל ...
![]() מזכיר לכם משהו ... ![]() הלינץ' ברמאללה אוקטובר 2000 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|