|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מי לא רוצה את זה, אבל זה אחד הדברים שהכי קשה לההגיע אליהם בצבא.
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
תגיד לי מה הסיכוי שלי +- לקבל בכלל זימון לממר"ם (ונניח שיש לי קב"א 54, 55, 53 מכיוון שרוב הסיכוים שיש לי.).
ככה, פרופיל - 82. ראיון אישי - הלך מעולה, חיילת נחמדה שלמדה מה שאני לומד (פיסיקה, מחשבים). אמרתי שאני מעוניין ללכת לממר"ם ולא מעוניין בקרבי בכלל. בגרויות: אנגלית 5 - 100 מתמטיקה - 5 (עד כה 98) מחשבים - 5 (עד כה 100) פיסיקה - 5 (עד כה 95) מחשבים פרוייקט גמר 5 יח' - 100 ושאר המקצועות 80+ אני די לא קשיר לקרבי (למרות הפרופיל שהאל יודע איך קיבלתי כזה...). מה הסיכוי (תיאורתית כמובן, לא מצפה שתגלה עתידות. לפי סטטיסטיקות, לפי הערכה) לקבל זימון ליחידות טכנולוגיות. אהה ואם זה עוזר, אני דובר צרפתית, עברית ואנגלית. צרפתית כשפת אם, אנגלית ועברית ברמה גבוהה מאוד. |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
קבל ח"ח על השקעה
![]() ולשאלות שלי.. "תשאפו ליותר מממר"ם." - יש המלצות? יש לי ITE, ואני לומד עכשיו(מסיים שנה הבאה) CCNA, למה אני יכול להתקבל עם תארים כאלה(בתחום המחשבים ורשתות)? תודה רבה ![]()
חבר מתקדם
|
לפני כמה חודשים עוד בהוסטס הישן מה שנקרא ראיתי פה מידע בקשר לתחום בניית אתרים בצבא
מה תוכל לספר לי על זה?
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 5 | |||
Fatal Error
|
ציטוט:
לצה"ל יש כל מיני אפליקציות שיושבות על הרשת הפנימית הצה"לית והן מבוססות טכנולוגיות צד שרת (בעיקר asp ו .net) וכמובן שמישהו צריך לתכנת את זה גם ![]() ציטוט:
ציטוט:
אגב, כותבים גאמא כי זה ראשי תיבות (כל אות מציינת מסלול אחר).
# 6 |
חבר פורום
|
לגבי מודיעין
אמרו לי שחייל המודיעין מחפשים אנשים שיודעים טוב ערבית האמת שזו לא השאיפה שלי להמשיך לילמוד ליד אזור המגורים שלי אבל מי צד שני הב"ס שלי קרוב לבית שלי השאיפה שלי זה להיות בחיל האוויר כיוון ששנה הבאה אני ילמד בבית ספר צבאי ששייך לחייל האוויר (יכול להיות ) ומי שם לתיכניון חייל האוויר היא מאוד קלה ולצאת מי שם עם תואר מהנדס צעיר ואחרכך לקבל מיקצוע טוב באחת מי חברות ההייטק המובילות |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמה שטטויות אתה מדבר. ולא ידעתי שאם תלמד בהולץ מכונות תעופה או חשמל תגיע לחברת הייטק :\ אויש... חחח, העתיד שלך בצבא זה לתקן מטוסים, במקרה הטוב הדרכה.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כשאתה אומר "בנים יחידים" אתה מתכוון דווקא לבנים ממין זכר או לילד יחיד?
או במילים אחרות,אם יש לי רק אחיות האם אני יכול להכנס לקרבי בלי חתימת הורים? |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כן, אתה יכול להכנס, אבל אני חושב שאם אתה הולך לחייל התנדבותי אתה צריך אישור הורים. |
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
יותר ממר"ם?
לגמא אולי אתה מתכוון? ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|