![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
מזל טוב!
ובהצלחה. ד"א: אפשר לשפר את התיכנות בצורה משמעותית מאוד. |
![]() |
![]() |
# 13 |
t tc tcp tcp/ip
|
הגיע הזמן ליאור
![]() בשעה טובה האתר החדש עלה , העיצוב שלכם היה מוכן כבר מלא זמן. מזל טוב לרגל שנתיים להקמתה של חברת "אקסטרים-סרב"..בהצלחה בהמשך . -אור.
# 14 |
משתמש חדש
|
מזל טוב,
העיצוב מאוד נחמד , אפשר לשפר את התיכנות ודרך אגב גם לאמא שלי היה היום יום הולדת!!!! ![]() בהצלחה בהמשך הדרך! ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
מזל טוב ליאור
# 16 |
הוסטסניון
|
מזל טוב אחי!
אחלה חברה, באמת חברה מעולה!
# 17 |
חבר מתקדם
|
מזל טוב.
עריכה: אהה ומושיק...ראיתי שביקשת מחבר שלי קובי שיתכנת לך משהו ואז הוא ביקש ממך להיכנס אלי לאייסי.. אז אם אתה רוצה בכל זאת צור קשר.
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 04-04-06 at 21:44.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
ליאור, היה נעים לעבוד איתך, העיצוב ממש יפה, מקווה שאתה מרוצה ממנו,
וגם לקחותייך, כמו שאמרו פה צריך לשפר חלק מהדברים בתיכנות, יש כמה דברים שלא עובדים, אבל אני בטוח שתוך שבוע שבועיים הכל יסודר, בכל מקרה בהצלחה בהמשך ליאור עם החברה, ונקווה לראות אותך עוד הרבה שנים ברשת עם החברה הנפלאה הזאת, עלה והצלח ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד ליאור, בהצלחה!!!
# 20 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
מזל טוב, עיצוב יפה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |