|
|
|
|
# 1 | |||
|
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
# 2 |
|
חבר בקהילה
|
אני יצאתי לא בסדר ?
לא נראה לי. בשום שלב לא אמרנו שנרצה את הכסף בחזרה, עד שראינו שהמוצר היה לא לטעמנו - לגיטימי. יש לציין שלפני שהכסף הועבר לאלירן הוא הבטיח שבמידה והמוצר לא יהיה לטעמנו הכסף יוחזר במלואו ! יתרה מזאת, אני ממש לא "שיגעתי" את אלירן, אני אמרתי לו לאחר הגשת הסקיצה הראשונה בדיוק מה אני רוצה שישנה, הוא אמר שישנה, ולאחר שבועיים לא הגיש שום סקיצה למרות שהתחייב להגישה תוך שבוע. לאחר שבועיים הצלחתי לתפוס אותו ושאלתי אותו כמובן מה קורה עם העיצוב שלי ? אלירן ענה לי שהוא מאוד מאוד מצטער, אבל המחשב שלו התקלקל, והוא לא אשם שלוקח לטכנאי שבועיים לתקן אותו. עכשיו, אני שואל אתכם, תירוץ עלוב שכזה צריך לעניין אותי כלקוח ? רק כששמעתי את זה והבנתי שייקח לי עוד זמן רב לקבל את העיצוב שלי ביקשתי מאלירן את הכסף בחזרה. כמובן שיש לי לוגים שמוכיחים את זה, אם אתם רוצים תבקשו. עכשיו אחרי התגובה הזאת שלי אני מקווה שהבנתם מי יצא פה לא בסדר. אני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במלואו ולסגור את העניין הזה יפה. הביקורת הזאת הגיעה מפני שאלירן "עושה לנו טובה" ואמר שיחזיר חצי מהסכום. נראה לכם הגיוני ? לבחור שטען שאני "ילד קטן", ולאלירן שאמר שיש לי לקוח של פוקימון, אז א' גם לקוח של פוקימון הוא לקוח ככל לקוח, וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה, אבל זה ממש לא הנושא כרגע. כמו כן, אני בטח לא רץ ומספר על כל דבר שקורה בעסק שלי, אתה יכול לערוך חיפוש ולבדוק אם איי פעם פירסמתי ביקורת כלשהי. כל מה שאני רוצה זה את הכסף שלי בחזרה במלואו, אני חושב שזה מגיע לי. יום טוב. Last edited by Elad - Q-host; 06-04-06 at 10:25.. |
|
|
# 3 |
|
חבר וותיק
|
רגע-ביגלל שאלירן התחייב לעצב לך אז המחשב שלו צריך ליהיות ב-100% עד הגשת העבודה?
ואם עכשיו נגנס לו וירוס? נשרף המאבד?הזיכרון? לא כל אחד גר ליד תכנאי. ולא כל אחד מקבל את המחשב יום אחרי שהוא נתן אותו. לא ראיתי שאלירן לא רצה לעצב לך או לגנוב לך את הכסף. לא ראיתי שאלירן עשה פה משהו לא בסדר. |
|
|
# 4 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
אני הולך לראות משחק כדורגל לדוגמא.
אבל המשחק היה משעמם. אתה חושב שאני ילך למוכר ויבקש את הכסף על הכרטיס חזרה? |
|
|
# 6 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 7 | |||||
|
חבר על
|
ציטוט:
על ההתחלה אמרת ניראה אולי אני ירצה תכסף בחזרה אני יחזיר לך תשובה רק אחרי שבועיים באת אליי ומתי באת אליי? שהמחשב כולו מת.....ומה ביקשת ממני? את הכסףףף!!! נכון אמרתי שהכסף יוחזר במלואו אבל שאתה פוסל עוד בחצי עבודה וישר מבקש את הכסףף זה לא בעיה שלי ואני לא חייב כלום אני חייב לך חצי מהסכום, ועוד משהו אני ביקשתי ממך בהתחלה רק מקדמה מחצי הסכום אתה שילמת הכל במכה אל תאשים אותי. בקשר ללקוח של פוקימון נכון הוא לקוח אבל הוא לא לקוח של "אלפי דולרים" כמו שאמרת שהרסתי לך עסקאות כאלה. "וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה" תאמין לי שיש מלא. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עכשיו אם הייתי עושה סקיצות וכל אחד היה בורח מה היה קורה? לפי החוקים מותר לי לקחת מקדמה. לגבי הכסף המבוזבז אין מה לעשות אני כרגע מוציא המון כספים על העסק שלי, אני יודע שיש לי עוד עבודה שנותנת לי ב-10 משכורת ככה שיש לי מאיפה להחזיר. ציטוט:
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
אוי אני יודע מי זה אלירן
הוא לא בן אדם מניאק הוא בחיים לא יעשה את זה לאף אחד מעניין שרק אתה מתלונן יש לו לקחות יותר גדולים ממך עם כל הכבוד כמו למשל בסטסרב SHEV ואני בטוח שיהיה עוד המון כאלו לפי השיחה מי שנראה לא מיקצועי זה אלעד משלם ואז רוצה תכסף חזרה =\?
|
|
# 9 |
|
חבר בקהילה
|
שלום,
שמע אני לא ממש מכיר אותך אבל את אלירן אני מכיר ממזמן, הוא אף פעם לא שיקר או גנב למישהו משהו, ולפי מה שהוא אומר אתה זה ששיחקת בו וכל פעם אמרת לו תחכה, תמשיך לעצב, תעצור, שמע ככה הוא לא יכול לגמור את העיצוב ובטח ובטח שלא לתת לך אותו. על כל מקרה אל תאיים בתביעות כי אתה זה שעצרת כאן את הפרוייקט שלכם בקשר לעיצוב, ובקשר לכסף הפקדת לו את הכסף, הבחור כנראה ביזבז אותו, תחכה ל10 ותקבל את ההכסף שלך, אני לא מבין מה הבעיה?! לא כל דבר קטן שקורה לך בחברה ובעסק שלך צריך להביא לכאן, הצורה הזאת רק מראה איך אתה מנהל את העסק, וזה מראה שאתה מתנהג כמו ילד קטן, אני מכיר את אלירן הרבה יותר טוב ממך ולרמות אותך הוא לא יעשה - יש לו כאן ובכלל ברשת הרבה לקוחות שיכולים להעיד על זה, בכל מקרה לפני שתה ניגש לתבוע וכל השאר, תחשוב לפני מעשה, ותראה שאתה יכול לסדר את העניינים ביינכם, ואולי לקבל גם עיצוב בסופו של דבר על מה ששילמת, ותאמין לי שהרבה חברות ועסקים כאן ישמחו (אם היה להם כסף לקנייה כמובן) לרכוש עיצוב מאלירן. שיהיה לך יום טוב, והמשך גלישה נעימה לכולם ! |
|
|
# 10 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
, וכנראה שגיים סרב תעשה את זה בחודשיים הבאים.ובקשר לאשכול, אלעד ואלירן, אני לא הכי מכיר אתכם, אבל לפי מה שאני רואה פה אלעד אתה זה שיצאת לא בסדר, ואם אתה הולך לתבוע את אלירן אתה זה שתאכל אותה- ובגדול. אתה מבקש עיצוב, מבקש כסף, מחליטים פעם אחת, לא 700. אני מקווה שהכל יסתדר ביניכם. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|