|
![]() |
# 1 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
תודה רבה יבגני! תהנה במסיבה...אני עכשיו מוריד את המערכת אם יש מישהו שיכול לעזור לי בתהליך ההתקנה אודה לו מאוד!
# 2 |
Permanently Banned
|
אפשר ליצור מחיצות בהתקנות של Red Hat 9.0
ו Fedora לפי מה שידוע לי |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני התקנתי בלי בעיות אחרי שיצרתי כונן etr3 שחכתי איך קוראים לזה.. ועבד לי מצויין וכלום לא קרה לווינדאוס |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
נדמה לי שבכל זאת אפשר, הרי יש אפשרות לפרמט חצי מחיצה בext3 ואז אין שום בעיה עם הmbr.
תקנו אותי אם אני טועה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
кто ты?
|
אם אתה רוצה, לך על DEBIAN...
במהלך ההתקנה שלו, יש לו כלי שיאפשר לך לצמצם טיפה את המחיצה של הWIN. (אם צריך) ואז אתה יוצר 2 מחיצות. אחת EXT3 באיזה גודל שאתה רוצה. השניה היא SWAP... מקווה שעזרתי. *היייתי במן קורס כזה של לינוקס, אז על הדרך לימדו אותנו להתקין אותו חחח ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הלינוקסים המומלצים נכון לעכשיו הם: Mandariva, Suse, Fedora למרות שבפדורה יש קצת בעיות עם תוכנות מסחריות כי זה לא חוקי בארה"ב |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
אולי במקרה הספציפי הזה דביאן היא (עדיין) לא הפתרון, אבל "אופנה חולפת" ? על מה אתה מדבר, דביאן היא אחת ההפצות החזקות הקיימות עוד מתחילת עידן מערכות הUBS-Unix Based Systems( ב1993 כבר שוחררה גירסא עובדת ומותאמת לBase PC - אני אפילו לא יודע איפה חלקכם הייתם אז. ). קלה, חזקה, בנוייה בצורה חכמה, APT Based. * מעניין למה צוות הKernel-AV Patch Dev' של Debian זוכים כבר חמש שנים ברציפות ב"תואר " 'Best Public Kernel AV Patchers'. שאתם מדברים על "שרתים שמריצים Fedora" אתם אפילו לא מבינים מה אתם זורקים לאוויר, Fedora \ Mandrake \ כדומה - *לא* מיועדות לריצה ע"ג שרתים וזו הסיבה שהם עובדות בהתאם. ( דביאן - שרתים - Internet Zahav-Base0-3 DNS, Yahoo GBB Web, MyCivil-DataCenter - רק חלק קטן מהאירגונים/אתרים/קבוצות אשר עובודת עם דביאן ), * בחזרה לנושא - Ubuntu \ Kubuntu \ xbuntu מספקת פיתרון מצויין 100% Debian Based, עם ממשק התקנה פשוט ונוח, תמיכה *מעולה* בחומרה והמון המון כלים מותאמים לכל משתמש ביתי מתחיל ומתקדם כאחד, במיוחד ל"מהגרים" ממערכות Windows Based. * Most Downloaded & Used Linux Distribution - over the last six moth. ( Distrowatch / MyLoverDist ) בברכה, עומר רייטר, XeonIsrael -GoSafe-biz. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וFedora בכלל מיועדת לתחנות עבודה... |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
ב) דאגת לצטט את ההודעה שכתבתי - מלבד מידע כללי + מידע טכני + המלצה - בנושא הדיון, אני לא רואה טקסט אשר מקורב לנושא עיסקי - ציטוט כותרת הדיון: "וינדוס לצד לינוקס אפשרי?". ג) ברמת העיקרון הייתי כותב " אם תוכל להפנות את צומת ליבי אל ה..", מה שגם זה לא מקורב באופן כלשהו לנושא הדיון - כך שאין טעם. "Fedora בכלל מיועדת לתחנות עבודה..." - בדיוק מה שכתבתי במילים אחרות - מה זה תרם לדיון מלבד תוספת קטנה תחת השורה שלא מקורבת לנושא הדיון? בברכה, עומר רייטר, XeonIsrael - GoSafe-biz. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|