|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וזה שכתב אני מסכים, אבל אין מה לעשות בנידון. ככה זה יהיה תמיד, כל משתמש חדש בפורום יכול להגיד שהוא מעצב, ולשים כרטיס ביקור בחתימתו... אם התכוונת אלי.. אני יכול ללמד אותך מזה הוסטס |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ותעשה טובה תעדן את התגובות שלך אתה מוריד לו את כל הביטחון |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Member
|
אני מסכים, אבל אין מה לעשות בנידון. ככה זה יהיה תמיד, כל משתמש חדש בפורום יכול להגיד שהוא מעצב, ולשים כרטיס ביקור בחתימתו...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הבנתי שזה מכוון אלי בגלל הציטוט בראש ההודעה... סליחה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מישו אמר שאני חברת ענק ומעצב הכי טוב בעולם?!?
אני שנה בתחום החתימות ולפני שלוש שבועות עברתי לתחום עיצוב האתרים, אני בן 15.5 ועובדה שכבר קנו ממני עיצוב ורוצים לקנות ממני עוד אחד
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הוא התכוון שאתה ממש לא ברמת מכירה וזה שאתה עושה שנה חתימות יכול לעזור אבל ממש לא חתימה זה לא עיצוב חתימה זה 150 על 350 עיצוב 1024 על 720 כמעט פי 5 יותר עבודה... ממש אבל ממש לא מתאים למכור שאין רמה ורק התחלת לעצב אבל את השיכולים שלך תעשה לבד.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
באמא שלך? קנו ממך עיצוב? אפשר חתימה אחי?
וym - עשה טוב הורד מהעץ שטיפסת עליו ... עלק מדבר ומדבר ככה אתה מקצועי ו"מסנן לקוחות" גם כן, ומוכר במחירים של זונה בנתניה עיצוב. (זה שהעיצוב לא ברמה של 600 שקל זה לא קשור, אבל עדיף למחוק אותו ולא למכור אותו, מאשר למכור כמו ב200 שקל ואז לצאת בהצהרות המפגרות האלו). ורפי - זה לא מחירים זולים רק בחגים, זה כול הזמן :] Viper - תסתכל על העיצוב של החתימה שלך, אני לא יודע מה הרמה שלך, אבל הרמה שבא אתה מציג את עצמך בחתימה היא לא ממש גבוהה ולכן הגיעו התגובות האלו. אם אתה חושב שהיא לא מתאימה לרמה שלך, תכין אחת חדשה שכן. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|