|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
לא יכול לאמץ מספיק שלושה כלבים חמודים, נעימים, מתופחים טוב, בעלי אחסון מצוין, ובמצב טוב, לפרטים צרו קשר עם בעלי החברה חח סתם סתם :] מקווה שימצא בית חם.
# 2 |
הוסטסניון
|
חחח הרגת אותי מפרט חתול חח
השאלה באמת שאני רוצה תשובה עליה זה האם החתול אמין הכוונה לא ידפוק לי איזו שריטה למה בחיים שלי נפצעתי דיי הרבה מחתולים . גם כן הנתונים שנתנו פה " למעלה מ-600 חתולים וכ-80 כלבים" . יש פה יחס של מעל לפי 6 חתולים מאשר כלבים . אשמח אם תענו לי על השאלה . תודה . |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם להיות זהיר במהלך שמשחקים עם החתול אפשר למנוע שריטות. אתה יכול ליצור קשר עם העמותה, והם יספקו לך את התשובות, בעמותה מתעסקים כל הזמן עם החתולים והם יוכלו להסביר לך הכל במדויק. Last edited by NewsLast; 08-05-06 at 19:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואי ...יפההההה!
אבל יש לי כבר כלבה שלא הכי מתה על חתולים ![]() בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כבעל לחתול, חתולים יודעים להחזיר אהבה , אך הם לפעמים קצת קרציות, קצת יותר מדי, אבל חתולי , (שאת תמונותיו אפשר לראות בפורום גרפיקה) מחזיר לי אהבה במיוחד מאשר שאר בני משפחתי, הולך אחריי ברחוב , מתחכך בי (להביע "אתה שלי") יושן רק איפה שאני יושן ואיתי, אפילו את המקלחת הוא לא נותן לי לעשות לבד ובא אחרי =]
קיצור , אני מת על חתולים. *החתולה לאימוץ כאן מקסימה, חבל שהחתול שלי מסורס , הייתי מסדר לו אותה =d. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
חמודה אבל יש לי כבר כלב P:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |