![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
פשוט מאוד...
צור קובץ נוסף (סתם לדוגמא: file.php) שממנו הקובץ הראשי (סתם לדוגמא: index.php) "ישאב" את הנתונים בפקודת include או משהו, את הקובץ file.php תגדיר עם UTF-8 ואת ה-Index.php, כרגיל, 1255.... פתרת את הבעיה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
נסה ותראה, לא אמורה להיות בעיה.
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לי 2 קבצים, index.php ואת הקובץ file.php בקובץ index.php יש לי קוד ושם אני שם include לקובץ file.php ובקובץ file.php למעלה יש קידוד של <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> ואז הבעיה נפטרה? זה ברור שלא הבנתי כי זה נראה טיפשי, למה בכלל לעשות include? ומה הכוונה: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
ב"תגדיר" התכוונתי בדיוק להכנסת התאג META...
בדיוק מה שאמרת, הבנת נכון. ואם יש לך עוד דרך להציע אני אשמח לשמוע... |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
כידוע לי לא מספיק לשים תג מטה....צריך גם לשנות את ההגדרות של הקובץ דרך עורך טקסט לUTF-8
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הריי תחשוב על זה, אתה אומר שיש קובץ עם קידוד 1255 ואז עם הקובץ הזה אתה עושה include לקובץ שה-meta שלו הוא utf-8. ממש לא נראה הגיוני, הריי תתייחס לקובץ השני זה שעושים לו את ה-include למה שהוא יהיה בקידוד utf-8 אם רק כתוב לו meta של קידוד utf-8 למעלה, אם זה היה ככה אז למה לא לעשות לקובץ הראשון שעושה include ולהעיף את-include? אוליי תגיד לי במילים פשוטות מה המשמעות של ה-include שגורמת לקידוד לעבוד? |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אתה רוצה לערבב 2 קידודים באותו קובץ? אתה מוזמן...
ההצעה שלי היא פשוטה מאוד אני לא מבין מה לא ברור... 2 קבצים שונים, אתה צריך פונקציה שתקשר ביניהם לא? (include??) ה-include אין לו שום קשר לזה שהקובץ יעבוד בקידוד UTF-8, הוא פשוט בשביל להכניס את הקובץ "המשני" לקובץ ה"ראשי". |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואם אתה טוען שצריך לערבב 2 קידודים (מה שלא נראה לי) אז למה לא לעשות שתי Meta באותו הדף, למה להשתמש ב-2 דפים? תודה על ההסברים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|