|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עיצוב אנחנו משנים עוד מעט.. כנראה משהו של BESTOUCH 99% עבודה משולבת של Bestouch + Ts-art אורי וטל מי שמכיר.. יהיה משהו טוב והתכנות דפוק נראלי רק אצלך |
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בהצלחה יש איכות
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
נראה ונשמעע טוב..
בהצלחה. לילה טוב. |
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
דבר ראשון, אין כל כך הרבה מה להתלהב מדומיין ישראלי.
אתה השקעת פה בדומיין במקום להשקיע בעיצוב, הסגנון של העיצוב מועתק והעניין של הקופסאות דיסקים האלה באמת שכבר "יצא לי מכל החורים". עוד דבר, אני לא מבין מה הקטע עם 19.99, אתם רשומים כעוסק פטור, אתם לא משלמים מע"מ ובטח ובטח שלא מוכרים בכמויות מסחריות. מה גם שהאתר שלך לא מתוקן מה שכבר לא נראה לי רציני. תלמד לפעם הבאה, עולים בצורה מושלמת, אחרי שאתה רואה שיש לך עיצוב פיקס, מתוקן ומנוסח בתוכנו. ההודעה אינה באה לתקוף, מפרט השרת שלך מצויין... רואים שהשקעת בו, אבל לצערך זה לא מספיק. ציון: 6 מתוך 10. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
העיצוב הזה דומ אם אני לא טועה לעיצוב של מג'יק הוסט משהו כזה,
בהצלח בכל מקרה Last edited by itziklug; 30-05-06 at 23:30.. |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבאר לקוח מעיצוב של שחר אם אני לא טועה?
שיהיה בהצלחה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מי זה שחר<? נראה לך שבאמת אנחנו נעתיק עיצוב ? אין לנו בעיה עם עיצוב.. ובמילא עוד שבוע ככה נעלה אחד חדש.. יותר מקצועי ויפה אל תדאגו.. מה אתם אומרים על המחירים ועל החברה חוץ מהעיצוב? |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מחירים נחמדים, בהצלחה אחי עכשיו לא הבנתי דיוק,החרה הזו פתוחה משנת 2005 ?ואף אחד לא שמע עליה ? |
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לא רצינו לפרסם אותה כי רצינו לעבור ליעודי ולהפוך לחברה גדולה שישמעו רק דברים טובים, ושאנשים לא יחשבו שאנחנו עם רייסלר וכל זה.. |
|
![]() |
# 10 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בהצלחה, נוף בחור נפלא
![]()
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|