![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ד"א משהו יודע איך מעבירים שירים דרך התוכנה הזאת של ה iTunes? - מושיק ברק.
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
פצצה , וואלה שימשיך ככה
![]() אגב, היה היום בגרות בתנ"ך פספסת .. עכשיו תיגש למועד ב... בברכה, עמיטל ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חזרתי אתמול. והיום עשיתי את הבגרות, הלך לי הבגרות. הגיש אותי על 95, (קיבלתי במגן 76 ![]() אז אני עושה כבר מועד חורף. ![]() - מושיק ברק.
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה מוסיף שירים לרשימת ההשמעה שלך (מומלץ ליצור תיקיה שממנה הiTunes יקח את השירים) ואתה מסנכרן! ![]() Last edited by עמרי שוסטר; 05-06-06 at 18:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
תחדש.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תגיד לי איפה? יוו אני לא יודע מה קרה לאייפוד, עשיתי לו restore , וזה רושם לי ארור, ואז עשיתי ל כונן של האייפוד F איתחול, ואז הוצאתי את האייפוד מהUSB, זה הראה לי שאין בטריה, נכבה, ומת :S. מה אני אעשה?
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לחץ כאן כדי להוריד את השפה העברית לiPod. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() גם אם זה היה עולה 700 ש''ח הייתי משלם ![]() אמא שלי עוזבת את הארץ לכל החודש של המונדיאל(טסה לקפריסין, לא יודע לאן, חחחחחח) כי היא יודעת שכל הבית יהיה כדורגל ------------- ומה שעומרי אמר לך לעשות, עובד, אתה אמור להצליח, ככה זה . |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בבקשה משהו יכול לעזור לי בקשר לחיים של האייפוד? הוא לא מראה סימני חיים. - מושיק ברק.
![]() |
# 20 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תתחדש :|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|