|
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אשמח לקבל דומיין COM
אני כבר הרבה זמן בחיפושים אחרי דומיין מסוים. ניסיתי לתת עבודות גראפיות תמורת דומיינים לצערי לא מצאתי הרבה אנשים. אני ממש רוצה להעלות את הפורטפוליו ולהתקדם להראות מיקצועיות וכד'. אז בגלל זה אני זקוק לדומיין. תודה מראש. Last edited by ditale; 06-06-06 at 21:02.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
אממ מה לפרט לא הבנתי בדיוק
אתר רדיו DLL קיים כבר עוד מעט שנה גל פעם עבר חיודש נוסף עיצובים תיכנותים עכשיו הפעם האחרונהש אני מעלה אותו עם תכינות מיקצועי בPHP עיצוב של מתן (SNOW) שרת רדיו שלך:P איכסון גם ממך יש באנר מלא סטיקרים לוגו לפורום 2 שדרנים שכבר לחוצים לפתיחה ואני מדפיס פליירים לקראת סוף הלימודים הרדיו תאריך הפתיחה המשוער זה ה19 ליונו או ה15 תלוי מתי יהיה הכל |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני צריך דומיין לפורטפוליו
אני כל הזמן מנסה להשיג את הכסף ולא מצליח וגם עיצוב תמורת דומיין אני לא מצליח להשיג כשיהיה לי פורטפוליו עם דומיין אז אני חושב שיבואו יותר לקוחות ד"א אחלה חברה יש לך!
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אני צריך שם מתחם בשביל אתר שאני יוכל לעבוד על מערכות בשביל הלקוחות.
עכשיו אני סתם עם איזה סאב דומיין מעפן וזה פדחני לאללה. למה מגיע לי? אין לי כסף :-( את כל הכסף אני חוסך בשביל רשיון נהיגה כי ההורים קמצנים ולא מוכנים לשלם על זה. אז כל הכסף שאני עושה מהפרוייקטים הולך ישר לבנק לחסכון ואני לא רואה את זה אפילו. מגיע לי גם בגלל שאני לימדתי את דודי html ותמיד הוא מציק לי עם php שהוא לא יודע בשיט והוא צריך עזרה וכאלה =\
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() חחח איזה רומני אין אין מת עליך! ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |