![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
חבל שזה המצב, מקווה שהכל יהיה טוב איתך אחי ותהיה בריא וששום קסאם חס וחלילה לא יפול קרוב אליך יותר.
ועכשיו עוד אירופה שולחת סיוע של 100 מליון יורו לפלסטינאים. מישהו רוצה לנחש מה הם יעשו בכסף? רמז: זה עף..
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
# 13 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
מקווה שמחר כבר לא היה שחר אדום.
כי כל יום יש קאסם אין יום אחד שלא נופל.. מחר כל שדרות מושבתת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3264472,00.html Last edited by Host-Gaming.co.il; 18-06-06 at 23:13.. |
![]() |
# 15 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
או יותר נכון את מי אני אוהב ואת מי לא. למה כל דבר אתם מקשרים להוסטס? דיברתי פה על הוסטס? אמרתי את דעתי, וכן זאת דעתי! עשיתי משהו? עדיין לא, ולא אני לא אעשה, בשביל זה יש את הצבא של המדינה הזאת שאמור לישמור על האזרחים, ובניהם אזרחי שדרות, שמישומה הוא לא עושה את זה, אבל אני לא אפתח דיון על מה אפשרות לעשות ולא עושים. אבל אם אתה רוצה לקשר כל דבר להוסטס סבבה, זה ממש לא אכפת לי. אף אחד לא יכול להגיד למשהו מה לחשוב. גם אם הוא "מנהל בפורום HOSTS, וואו! בו נישמח איזה יופי!, בגלל זה אני לא יכול להגיד את דעתי."(בצניות). אז תעשה לי טובה ואל תנשיל הכל ל"מנהל בפורום הוסטס". |
|
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
איזה יעשה..סתם חרא
שמעת איזה בום אבל ?! סעמק עשה חור באדמה או או ! |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ישנו קו אדום שבו נגמר חופש הביטוי ושם מתחילה הסתה, עברת את הקו ממזמן. ולכן (אם לא הבנת כבר מקודם) מכוון ואתה מנהל זה כן משנה את כל הסיפור! תן לי לספר לך משהו, העם הפלסטיני היה עם כבוש, עם בלי חופש ביטוי, עם רעב, עם שפשעו נגדו... כשילד קטן רעב או סובל הוא מחפש את הסיבה לכך, וכשהוא רואה את חיילי צה"ל משוטטים באיזור והורסים בתים זה מפתח רמה מסוימת של שנאה. אבל למרות השנאה ההגיון אומר לא לפעול בצורה שנוגדת את החוק ו/או הדת, ופתאום מופיעים קיצוניים, קיצוניים שמאיימים עליך, קיצוניים שרוצים דם ישראלי, דם יהודי! אתה חייב לשתף פעולה או שאתה מת. במקרים רבים של פיגועים אדם נבחר ע"י קבוצה קיצונית, במידה והוא מסרב הורגים אותו ואת כל משפחתו מול כולם. אחוז משתפי הפעולה לא עולה על 50% וזה בכלל הגיע למספרים כאלו רק בגלל הפחד, כשאתה אומר להרוג את כולם (נעזוב לרגע את זה שאני בכללית לא תומך בלקיחת חיים) אתה אומר להרוג את אותם קיצוניים, אבל אתה גם אומר להרוג את אותם ילדים, נשים, גברים וקשישים שלא עשו שום דבר רע. |
|
![]() |
# 18 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
גם העם היהודי היה באותה צרה, כן אם לא ידעת היינו באותו דבר ואף הרבה יותר גרוע. אבל מה? אנחנו בחיים בכל ההסטוריה הארוכה של העם היהודי לא עשינו כזה דבר, לא התנהגנו בצורה השפלה שלהם! הם עם שקרן(למשל "הפיצוץ" שהיה בחוף בעזה, עיתון גרמני הגיע למסקנות שמראות שלא היה ולא ניברא כזה דבר!), הם לא יודעים לדאוג לעצמם, הם ממש טפילים! עכשיו היה לי בגרות בהסטוריה ובמיקרה למדנו על התקפה או הבלגה(או מה שזה לא היה), והפלסטינים בחרו בהתקפה, בעיה שלהם. היו להם הרבה מאוד פעמים שהם יכלו לצאת מ"הכיבוש" שלנו, אבל לא, אבל עם הראש בקיר, רוצים עוד ועוד ועוד, וזהו מצדי הם חצו את הקו האדום, ירדו לשפל המדרגה. ותעשה לי טובה, בקלות הם יכולים להשטלת על אירגוני הטרור, רק מה זה עם בלי עמוד שידרה. ואם אתה אומר ש"מנהל בהוסטס" זאת דרגות בחירה, אז בבקשה אתה יכול להגיד לי במה אני יותר בחיר מהשאר? בזה שאני יכול לנעול אשכולות, לחלק אזהרות? תעשה לי טובה, איזו מין אישיות בחירה זה? אישיות בחירה באינטרנט? בפורום? נו באמת.. אם כבר אתה מעלה אותי לדרגת אישיות בחירה תן לי יותר זכויות, איזה ולוו נחמדה(לא הייתי מתנגד לאיזו BMW נחמדה), וציד אותי במשכורת כמו של הבחירים במשק ואז אני יסכים איתך שאני אשיות בחירה, סבבה? (כמובן שכל מה שכתוב בפיסקה הזאת הוא בציניות וזה רק כדי להראת את הרעיון שלי.(למי שלא הבין)). |
|
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה תפקידו של מנהל? לבצע את "גזרי הדין".
כלומר משתמשים (חלקם לפחות) מפחדים ממך ("לא בבקשה אל תתן לי אזהרה, זה לא יקרה שוב!")... זה כמו שעובד/ת יכול/ה להגיש תביעה על הטרדה מינית ו/או אונס (במקרים מסוימים), גם אם הם ניהלו מערכת יחסים בהסכמה ובראש צלול! זה מכוון שיש לבוס רמה מסוימת של השפעה וזה נלקח בחשבון שמדובר בחוק. עריכה: ומתי הוציאו אותך חיילים באמצע הלילה מהבית, ביצעו עליך חיפוש גופני (עם נשק חם מוצמד לראש), כלאו את אמא שלך ושלחו את אבא שלך לחקירה (שבוע, שבועיים ככה) כי יש חשד למעורבות במעשה טרור למרות שאף אחד מהמשפחה עשה משהו? (אמרת שאנחנו עברנו את הסיפור הזה) Last edited by עמרי שוסטר; 18-06-06 at 23:43.. |
![]() |
# 20 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
וכמובן שמי שלא יודע להפריד בין המציאות, ובין האינטרנט זאת כבר בעיה אחרת, והיא ממש חמורה, ואני לא מגזים, מי שלא יודע להפריד בין החיים לאינטרנט חייב ללכת למישהו שיעזור לו בזה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|