|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
חבל לי על החיילים האלו
![]() הם מתו בסך הכל בישביל התחת של כולנו כאן ![]() נקווה שלפחות החייל ישוב בחיים לארץ !
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
הודיעו להורים לפני זה אל תזיין ת'שכל ילד,
זה מישהו מהיישוב פה לידי. יש רק פתרון אחד-להבהיל אותם שלא יעשו את זה יותר, אם נתעלם זה יהפוך לשגרה, אם ניכנס חזק, אז נקבל קצת צעקות מהעולם, אבל הם לא יעשו את זה שוב. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ההורים בכל הארץ, לא יודעים שהודיעו למשפחות . וממש לא פרסמו בטלוויזיה "שתי חייליים הרוגים, הודעה נמסרה למשפחות" רק רשמו "שתי חיילים הרוגים" משפחות שהילדים שלהם משרתים באיזור בטראומה מדפיקה בדלת אחרי שהם רואים דבר כזה . עכשיו הבנת או שאני יצטרך לצייר לך את זה כדי שתבין ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כנראה להורים של אלה שנפצעו/נהרגו כבר הודיעו מזמן. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התכוונתי שיפרסמו בתקשורת שהודעה נמסרה למשפחות . זה קשה ?! לפרסם שורה אחת ולהוריד דאגה ממיליון משפחות בארץ ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וכנראה אתה לא מבין מה אתה רושם,איך זה יוריד דאגה ממליון משפחות?? אתה רוצה שרק יכתבו את זה אבל לא באמת ידווחו לכל המשפחות על מצב הבנים שלהם?(כי אי אפשר לדווח לחצי מתושבי ישראל!). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חח איזה שר אחד דיבר ברדיו אמר אנחנו צריכים להכנס להם באמא צריכים להרוג כמה שיותר בין עם זה עשרות ואפילו מאות!!
![]() הלוואי.. ( מפד"ל ) |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
צריך לעעשות ככה !
הרגתם חייל 5 משפחות שלכם ! ככה זה ! לאט לאט הם ילמדו ! תאמינו לי ולא שאני שונא ערבים הם גורמים לחשוב על זה ככה ! הרגתם חייל ? הוא שווה יותר מ 5 משפחות שלכם ! ככה זה ! אם ביבי היה ראש ממשלה רק שתדעו שעכשיו הם היו מתים שם כל הפלסטינים שיירו לעבר המעברים והמוצב ! |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אולי אם יהיה מישהו מהאיחוד הלאומי אז המצב היה נראה אחרת ואפילו זה בספק |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
ממש לא !
ביבי רצה להעיף אותם תבדוק טוב טוב אבל אף מדינה לא רצת לקבל אותם ! לא מצריים לא עירק לא ירדן כלום אפילו תימתן לא תקבל אותם ! כל העולם שונה תפלסטינים שלנו (עזה) בגלל זה הם תקועים אצלנו כי הם "כאן לפנינו" מבין ? ביבי לא היה נותן להם תשטחים כמו ... והיה ניכנס בהם ! ואל תשכח ביבי לא כיהן הרבה זמן |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|