|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
על מה אתה מדבר ? זה בכלל לא מגיע למה שלי קרה .
יום רביעי נסעתי למחנה קיץ לליד טירת הכרמל . הכל הלך טוב עד 9 בערב ב 9 בערב אומרים שאנחנו מתפנים . רק ב 3 לפנות בוקר עלינו לאוטובוס וב 5 בבוקר הגענו הביתה .
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ואיך זה קשור לערבים?
סלח לי, זה קשור לטמטום שלך. איך לא ציפית שאם כל התקשורת (ואמרת - אתה מעודכן) תיצא באמת לאנשהו בצפון? שכאשר מחפשים שהדרומים יארחו צפוניים? סלח לי, אין פה קשר לזה של הערבים, היית פשוט צריך לפתוח את העיינים. |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אולי כשתדגל טיפה תבין מה זה ליהיות חייל ואתה עוד בוכה לי על איזה טיול |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תבגיז? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
אויש אני מצטער, זה לא המקום לצחוק אבל זה מצחיק. ובנאדם, אתה חתיכת אגואיסט, שכחת שחיפה, נהריה וטבריה במקלטים עכשיו, מפחדים וחוששים לחיים שלהם, ואתה מודאג כי ביטלו מחנה קיץ. זה טיפה אגואסטיות לא? |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אוקיי אנשים...אתם צודקים...נכון שאני עכשיו אגואיסט...נכון שזה לא פייר וכל זה...
טוב נרגעתי לגמרי עכשיו...עזבו עכשיו מחנה קיץ....אבל מה הטמטום עכשיו שרבע נגדנו...רבע בעד...וכל השאר בכלל שותקים? מה הטמטום? זה מלחמה...כולם צריכים להיות מודעים לה לא? (אני לא יודע אם אפשר להגדיר אותה כך) |
![]() |
# 6 | |
|
ציטוט:
על תמעיט בערכי ישראל - כשתהיה מלחמה, זה לא יגמר רק בהריסת מבנים, זה יהיה הרבה הרבה יותר גדול. |
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
זה יגיע לזה - ובקרוב מאד. יש גבול כמה ישראל יכולה לספוג ולשתוק. וזה לא נגמר רק בחיילים החטופים, זה מתחיל בשדרות, בחמאס, ובכל ה6 שנים הללו. ידוע שנאסרללה לא יוותר מהר, אך הוא אכן לחוץ - ומפחד, כי הוא ידע שהוא גירה אותנו קצת יותר מידי. אז או שתושבים ימותו ואנחנו נידע לומר "אי אפשר לשתוק לאירגוני טרור" במלחמה (ונעצור את זה), או שאנחנו נמשיך עם כל הטרור הזה של שנות ה2000. העם החליט, ומנהיגנו לא יכולים לעצור אותנו. |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואם ישראל לא תנצח במלחמה שאולי [ חס וחלילה ] תפרוץ, מה יהיה אז? אלי, אתה חושב קטן. ![]() ![]()
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חח נראה לכם שישראל מתאמצת?
אני עוד לא ראיתי שביירות מותקפת על ידי MLRS.. ![]() ( שולח 10 רקטות ב10 שניות ויש 100 על כל משאית כזאת, ויש לישראל איזה 1000 משאיות כאלו..) אנחנו פשוט לא מתאמצים להרוס, אנחנו פשוט מנסים לפגוע בחיבללה בלי לגעת באזרחים.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|