![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן תומר דיברנו על זה,
זה בטיפול וממש בקרוב זה לא יקרה יותר.. ואפשר לפתוח אתר, אפחד לא ימחק ולא ינגע היו מספר שגיאות שעשינו מלכתחילה אבל זהו =] זה בטיפול. |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד אבל לפי דעתי האפשרויות שם מועטות כולה פתיחת דפים והעלאת תמונה תוסיף עוד אופציות
חבר בקהילה
|
מזה? אני נרשמתי, אני מתחבר וזה לוקח אותי לדף הראשי...
ועוד דבר, יש הוכחה שהפרס באמת ניתן למישהו שיש לו הכי הרבה כניסות או בכלל... Last edited by Concept; 31-07-06 at 00:30.. |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד..
אך אני חושב שהיה דבר כזה בעבר של דור(-dk-) משהו בשם סיטילנד(cityland). בכל זאת שלא ימנע ממך להמשיך ולעשות דברים טובים! בהצלחה אליאב!
# 15 |
חסום
|
הצעה
תעשה מין רשימת דפים שכבר יש אתרים לפי כניסות ו10 המובילים בדך הראשי בכניסות... דיי נחמד אבל ילד בן 7 יתחיל לבנות אתר אינטרנט :S נראה לי קצת מוזר והאודות חחחחח הרגתה אותי בהצלחה:\ |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לא אומר שהגלישה היא לבני 7 בלבד אלא שהמערכת נוחה לכולם, הגלישה מיועדת לכל הגילאים. |
|
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חלק מהשמות האלו מוכרים לי מהמציאות פה מהאזור שאני ואליאב גרים בו אני נשפך פה אליאב רצחת אותי מצחוק "המערכת מיועדת לגיל הרך" וזהו אחלה מערכת בכל אופן |
|
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
תקנה עיצוב שטיפה יהיה יותר שמח מאשר דף לבן עם לוגו..
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חאלס. |
|
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני יושב פה וצוחק בלי הפסקהב כבר 10 דק' על זה חחח דרך אגב כמו שהמליצו פה, באמת יהיה סבבה אם יהיה עיצוב ורשימה של 10 האתרים המובילים |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|