|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
משלושתם אני ממליץ על 3,
חבר וותיק
|
,ממליץ בחום
|
![]() |
# 3 |
אחראי קהילה
|
תייפרום
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
ההודעה מגוחכת....
לכל שרת אירוח אתרים בסיסי יש תמיכה ב MySQL, PHP וכמובן שיש לו פרוטוקול העברת קבצים - FTP. ככה שזה נורמלי... מהירות העלאת קבצים תלויה בעיקר בפס הרוחב של האינטרנט בצד הלקוח. לגבי המחיר, אני הייתי אומר שלרוב זה בדיוק ההפך. מי שמוכר חבילה של (לדוגמא) 300MB מקום אחסון 30GB תעבורה חודשית ב30 שקל, או שהוא לא יודע כלום בשרתים וכלום בעסקים או שהוא כנראה הקים עסק בשביל להפסיד. תאכלס, רוב החברות פה לא יכולות לספק את כמויות התעבורה שהם "מספקים" דרך החבילות ללקוחות. דבר ראשון החבילות לא ריאליות, אין הרבה אתרים שמשתמשים ב30GB תעבודה חודשית מלבד אתרי העלאת קבצים ושיתוף קבצים.. מי שכן משתמש ב30GB, לרוב זה אתרים שלוקחים למעלה מ120GB חודשית והם כבר לדעתי צריכים שרת פרטי. מבין שלושת החברות שהוצגו פה, אין ממש הבדל, כי תאכלס אף אחת מהם (די בטוח בזה) לא עברו את השנתיים. ומי שבעסק פחות משנתיים הוא בנאדם לא מקצועי כמעט בוודאות. בDA אתה יכול למצוא אפשרות לגבות את החשבון שלך כל X זמן (לפי שעות, ימים, חודשים ודקות) מי שיעזור לך בלאבטח לך את המערכות, בחינם... בוודאות הוא חרטטן. אני הייתי הולך על הפוך, שטח אחסון גבוה ותעבורה פחות... |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מי שמצליח להשאיר בשוק הזה למעלה משנתיים והוא לא מפסיד כסף (לפחות ככה הוא חושב) אני חושב שזה אחלה מבחן |
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
איך הוא ישאר שנתים בשוק, אם אתה אומר שלא שווה לקנות מחברה כזו? איך הוא יחזיק מעמד עם לקוחות שאומרים שהוא לא אמין ומקצועי? |
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אנחנו בעסקי ההוסטינג כבר למעלה משנתיים.. מה שמפריד בין "עסק רשום" (וואאווו ![]() ![]() אמנם רשמנו את העסק שלנו לפני כחודשיים, אך התעסקנו בהוסטינג הרבה זמן לפני זה... (ואת רכישת הניסיון שלנו לאורך השנים - אי אפשר לרשום באף משרד מע"מ לצערי) מה אפשר להסיק מכך? אתה לא יכול לדעת כלום על השירות, האמינות, הידע, האיכות והניסיון - רק בגלל שאתה רואה את המחירים, העיצוב וכד'.. כמו שדוד אמר, כמעט אף אחד בינתיים לא יודע מה הולך לקרות עם העסק שלנו (יש למה לצפות..) המשך יום מצויין שיהיה לנו.. ![]() |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואתה שמעת אותי פעם אומר את המילים "עסק מורשה" "עסק לא רשום"? לא... אני לא אמרתי שום דבר על זה.. ואתה יודע מה, זה כן אומר משו'.... אבל אין לי זמן להרחיב על זה. ואני יכול ללמוד הרבה, הרבה מאוד על העסק שלכם רק מהמחירים, ושוב פעם - לא דיברתי על עיצוב.. להפך. בוא אני ישאל אותך שאלה כזאת, אתם על שרת יעודי?, כמה זמן אתם על שרת יעודי? שכור או קנוי? מי מתחזק לכם את השרתים? |
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה חושב שאתה יודע הכל על החברה רק אם אתה רואה מחירים שלה.. אנחנו על שרת ייעודי? כן. סוס. שכור או קנוי? קנוי עם קבלות. האם יש מתחזק? כן. מקצוען. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|