![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לפרסם באנר אצלהם עולה 150 לחודש עכשיו יש שם רק באנר אחד,מה שאומר שהם עושים 150 ש"ח בחודש.... מפורומים בדר"כ לא עושים כסף,זה יותר בישביל הכיף(חוץ מהפורומים שהם בתשלום) |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
סורי אבל לדעתי דיברו פה הרבה שטויות...
ראשית כל, למצא עבודה זה רעיון טוב. שנית כל, אם הפורום שלך לא מקודד על UTF-8 אז אין לך מה לחפש בכלל אצל גוגל אדסנס לתוכן(ומשאר השירותים לא תרוויח הרבה, אם בכלל). לקודד פורום ל-UTF-8 זה עבודה רצינית וגם אם כבר הפורום פעיל אז אולי תצטרך לאפס תמסד לקודד ואז להתחיל שוב... שלישית כל, עם 800-1000 כניסות יחודיות - בדרך הנכונה, חבר שלי עשה 150 ש"ח לחודש... וכאמור לפורומים הגדולים (שאני אישית שונא פורום ללא אתר... הוסטס יוצא דופן) כמו אלסף, מבסוט וכו' עם 10 אלף כניסות יחודיות ביום הם יכולים לעשות מלא כסף... זה שהם אידיוטים זה בעיה שלהם. אפשר לעשות כסף טוב מאתר תוכן טוב - בדרך הנכונה.
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לאחי שהוא הבעלים של 99zone.co.il הוא לוקח בסביבות ה500 שקל לבאנר בעמוד הראשי וגם יש לו שם חברת פרסום מה שאומר שהוא לא יורד מה1000 שקל מינימום |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
פורום עם 30 אלף משתמשים צריך לעבור בקלות את ה1000 דולר בחודש. באדסנס
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
ודבר נוסף כמו שsatan אמר שהוא חייב קידוד בשביל אדסנס ואם אין לו את הקידוד הנכון, ובמידה והוא ירצה לשנות את הקידוד הוא יצטרך לאפס הכל מה שאומר שהכניסות ירדו. ד"א מה שם הפורום? |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Guest / אורח
|
אתם מדברים באוויר, תלוי גם באיזה נושא הפורום.
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דבר שני לפורום עם 30 אלף רשומים יש לפחות 2500 יחודיות ביום. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מבין את ההיגיון הפשוט? אתה לא יכול לקרא נתונים שקודדו בעיברית בדף שמקודד UTF-8... זה לא יעבוד טוב. וזה שיש לפורום מסויים 30 רשומים לא אומר שחייב להיות לו סכום מינימלי של כניסות.. והדיון יצא מפרופורציות.
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
satan, אפשר להמיר את המסד בלי שום בעיה =] מניסיון.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
utf-8 זה ***... היה לי גם סיפור עם אדסנס...
ביגלל שהיה לי מערכת... ו-utf-8 הורס את כל ההרדרים... וביגלל זה זה קצת בעיה למתכנת הישראלי...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|