![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בנטוויז'ן לא מתלונן
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
014 בזמן האחרון לא כדי שווה לעזוב אותם..
:S יש לי בעיות רצחנייות באינטרנט.. ממליץ לך על 012. |
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
בידיוק אותו סיפור אצלי
אני רואה הרבה על אינטרנט זהב גם אני אולי יקנה |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
בדוגרי כל החברות האלו הם חרא של חברות...
הכי טוב לעבור לארה"ב ושם לגלוש על 20 מגה ולסגור עיניין P: חח אני 012 על 2.5 מגה ולא הכי מרוצה (אני בראוטר) כל פעם האינטרנט מתחבר ומתנתק (הבעיה לא בראוטר). בהצלחה במה שתבחר. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
013, לא היו לי ניתוקים כמו שהיה ב012 תמיכה מעולה ומיידית.אגב תקווה ש012 לא יעשו לך בעיות כשאתה מתנתק מהם.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
013 מנסיון אני כבר לקוח 5 שנים
במשחקים יש לנו תפינגים הכי נמוכים ! הורדות אנחנו לא מוגבלים כמו נטויז'ן וכדומה שאתה מתחיל לשלם על כל הורדה ויש לך להוריד מגבלה מסויימת זה טיפשי ! הורדות המהירות 750 קילובייט אתה תגיע להורדה של 100 - 200 עם 1.5 אתה תגיע ל 400 - 1.2 Mגה אני לא מבטיח לך אני אומר את זה מנסיון אני היה לי בהתחלה 750 ולפני חצי שנה אח שלי קנה מחשב אז עשינו 2 קווי אינטרנט של 1.5 ואם תרצה תמונות של ההורדה אין לי בעיה זה לא זייוף (אה זה גם תלוי בשרתים שמהם אתה מוריד) תהנה עריכה : נשמה אני מדבר על 013 עם חיבור בכבלים אני לא יודע איך זה בקו טלפון אז סורי אבל החברה הזאת מעולה ! מחירים הכל !!! בסט Last edited by Kuchi; 08-09-06 at 08:25.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום
|
בזק בין לאומי.
אני ב012 אבל אח שלי (חדר ליד) בבזק... אצלו עובד רצוף כבר כמה חודשים המחשב והאינטרנט לא מתנתק...אצלי? לא מתנתק הרבה אבל כשיש בעיה היא למשך הרבה זמן... אציין - לאחרונה (שלושה חודשים אחרונים) 012 מתעדכנים מהר יותר מבזק מבחינת DNS. סתם לקטע שתראה שאני מעדכן הרבה דומיינים ככה שיש לי נסיון - לפני 3 ימים עדכנתי ללקוח לא פחות מ35 דומיינים...איזה סיפור ליצור לו את כולם בפאנל חח.
# 19 |
חבר מתקדם
|
בזק בין לאומי
או נטוויזין הייתי בכל הסוגים כל שנה אני מנסה.. הייתי בבזק נהנתי מאוד עכשיו אני בנטוויזין וגם אני נהנה |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
בזק בין-לאומי , הכל טוב אצלהם אין תלונות או משהו .
אגב - התמיכה , עונים לך תוך דקה אפילו פחות . [לפחות אצלי זה ככה] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|