![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
חוץ מזה שאני בטוח שסלביק לא עשה את זה.
אז גם אם הוא כן עשה את זה(ואני 100% בטוח שלא) אז זה ביכלל לא קשור להוסטס. ואת מי שכן הייתי מעיף מהוסטס זה אותך(כותב ההודעה). סלביק-אנחנו איתך!!! |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
זה פורום של ילדים קטנים שעושים לחברים טובות כמו בשכונה
כל התגובות שלי שלא היו במקום הופנו לסלביק הזה שרק השמיץ והשמיץ הוא אפילו קילל את אמא שלי אתם לא שווים את זה אני טוב לי עם האתר שלי וזה מה שחשוב |
![]() |
# 13 |
אחראי קהילה
|
אם יש לי חבר, אני אגן עליו, כי הוא לא עשה כלום, למה לא? אסור לי?
|
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
האא סליחה הוד מעלתו, מי בדיוק אתה חושב שאתה??!! ראיתי איך דיברת לדור וסלביק איך אתה מצפה לקבל יחס יפה?? הילדון הזה חושב שהוא יכול לרדת על אחרים והם לא ירדו עליו בחזרה.. חוץ מזה שאני באמת חושב שהאתר שלך בנוי בצורה עלובה למדיי.. ואין קשר לטובות אתה ירדת על עומרי בלי קשר... אתה מצפה לקבל על זה פרס? תמשיך ככה וכל המנהלים יתחילו להוציא אותך ל"איוורור" מחוץ לפורום... אתה רוצה לדבר על סלביק דבר איתו בפרטי יש דבר כזה הודעות פרטיות ברגע שאתה מפרסם דברים שלא קשורים בכלל ואתה יורד על אחרים בפומבי, ועוד עומרי שלא עשה לך כלום... ירדת על סלביק ודור בגלל שהם לא צירפו אותך לרשת שלהם ובגלל זה הם מתייחסים אליך כמו ילד קטן שלא מבין מה מהחיים שלו. |
|
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
קודם כל אתה זה שלא מבין מהחיים שלך
ב' כל אני לא ירדתי על אף אחד לפני שהוא ירד עלי ג' כל אם אתם חושבים שאתם מזיזים לי אז אתם ממש לא כי אתם לא החברים שלי ואתם מעניינים לי ת.... וכולכם ....... ככה שזה לא מעניין אותי אני יודע טוב מאוד מה חושבים בעלי אתרי הספורט והגולשים. |
![]() |
# 16 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
הטינוקיה נפתחה! |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
צר לי שיש פה בעיות בין משתמשים.
לא ראיתי שום בעיה ספציפית שאפשר להצביע עליה. הבנתי שיש מספר אשכולות שבהם שני משתמשים פירסמו הודעות וזה נראה כאילו מישהו רודף אחרי מישהו. אני לא רואה את זה. בכל מקרה, הנושא הזה לא צריך דיון של כל הפורום. אם יש בעיה ספציפית, עם לפחות 6 אשכולות שאפשר להראות שיש פה עניין, אני בהחלט אסתכל על הנושא. בינתיים האשכול הזה נסגר כי אין פה שום עניין ו/או קשר בין האשכול הזה להנהלת hosts.co.il בשלב זה. -אלון. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|