![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
כן כמו כולם...(רובם)
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי
|
נו,
אז למה אתה מצפה?.. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא צריך להראות את זה כל פעם מחדש ולהתנשא.. זה כבר נהיה ספאם.. אתה רוצה לענות על השאלה שלו? אז תענה.. אל תלך סחור סחור.. ראיתי את זה כבר מספר רב של פעמים.. אז החלטתי להגיב על כך.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ראו שאני "מבוגר" ו"מנוסה בתחום ההוסטינג"..אכן השגתי את שלי. ובכל זאת, בנוגע לשאלתך הנורא עניינית.. הבחור יודע את התשובה כי היא בגוף השאלה שלו, בגלל זה התשובה שלי בהתאם. הספאמר היחיד כאן זה אתה, ובמידה ולא מוצא חן בעיניך צורת ההתבטאות שלי אתה מוזמן לסובב את הראש, לעצום עיניים, להתכחש לעובדת קיומי, או סתם לסתום את הפה (ולשמור את ההערות הטיפשיות שלך לגבי לעצמך). |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי אתה מנסה לתת קונטרה בילדותיות הזאת על מה שאמרתי מקודם ![]() מצטער... זהו פורום.. ומותר לי להגיב על כל דבר שאחפוץ בו , בדיוק כמו שאתה עושה.. אם יש לך בעיה עם זה , אתה מוזמן לספר לי על כך בפרטי או לא להגיב.. כדי שלא תתחיל להספים את האשכול... לפותח האשכול - מאיזה מעצב קנית? אולי פשוט גם תשאל אותו למה הוא התכוון בדבריו? חג שמח. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ברגע שהוא מנפיק עבורך קבלה או הוכחה על תשלום המוצר שלך,
במידה והוא פרטי אתה יכול להסתפק במילה או חוזה, ברמת העיקרון ברגע שקנית את העיצוב רכשת את הקניין הרוחני שלו וקניין רוחני תקף לכל דבר.
# 17 |
Permanently Banned
|
אני שואל לידע כללי מזה זה המושג הזה ''רשום על שמי'' שוב איפה אתה או אני רואים שזה באמת שלי או שלא גנבתי את זה ממישהו אחר? ועזבו את המעצב אני שואל בשביל לדעת לא בשביל לתחמן את המעצב או חס וחלילה לתחיל לריב איתו.השאלה שלי היא די פשוטה שאמרו לכם שזה רשמם על שימכים איפה זה באמת רשום ?? דף?! הוחכה מוצקת? רוחנת זה לא הוחכה שבית משפט (סתם דוגמה) יכול לקבל
חג שמח |
![]() |
![]() |
# 18 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
רק דומיין רשום על שמך.. אולי הוא התבלבל... מה אתה עושה סיפור....
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
אני לא עושה סיפור כי אמרו לי ''העיצוב הזה רשום על שמי '' מלאה פעמים אמרו לי בכדי להתלהב אז אני שואל איפה זה כתוב
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|