|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דניאל צודק - כדאי לפנות לחברה בסגנון מרלין.
אני הייתי ממליץ על גוגל אדוורדס - שם גם תוכל לפרסם באנרים בגדלים שונים! (= והתשלום לפי לחיצה - והגולשים 100% רלוונטים לאתרך - זה הרבה יותר יעיל מפרסום באנר רגיל. תחשוב כך: פרסום באנר באתר כך סתם ניק 3000 צפיות יחודיות ביום - הגולשים לא בהכרח ילחצו וגם אלא שילחצו זה לא בטוח יעניין אותם - השירות שלך. פרסום ממוקד באדוורדס נגיד 100 צפיות יחודיות תרוויח מתוך כל זה גולשים שהמטרה העיקרית שלהם זה לגשת לשירות שלך ולהשתמש בו. והתחרות על המילה מאוד נמוכה כך שתוכל לשלם סכום מינימלי.
# 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אפשר להציע לך משהו נחמד,
אני אשאיר לי תזכיר, רק תשאיר לי פה בבקשה כתובת דוא"ל שלך ותקציב פר חודש.
# 3 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
תוריד את החלק _AVI 400 ש"ח לחודש מקס' (אפשר יותר במידה והאתר יתאים לי). ציטוט:
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
www.torec.net
תברר שם, יש להם שם את כל הגילאים+הרבה מעל 3000 יחידות ביום. כבר פעם פרסמתי שם, והפרסום שם עובד. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תנסה את
www.piguz.com |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
שלום אם אתה מעוניין לפרסם בפורום עם 8 אלף כניסות ייחודיות ביום
במחיר אטרקטיבי במיוחד אתה מוזמן ליצור איתי קשר באייסיקיו שמספרו 307612071 או במסנג'ר bigo922@walla.com בברכה,אלון. אני יודע שביקשת הצעות בפרטי או פה וקישורים אך אני מעדיף שתקבל את הקבצים והכל באחת התוכנות. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ולמה צלמים/מעצבים? אנשים חייבים לאחסן תמונות? הם יכולים לאחסן סרטונים, שירים, מסמכים, קבצי סלולאר ועוד... אני אישית לא האמנתי שמבוגרים רבים משתמשים בשירותים כאלה, בכל מקרה- כמעט כל אתר הוא טוב בשבילי. Gamod, אני לא משתמש בתוכנות מסרים.
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
האנשים האלה הם לא אלו שבאמת יכניסו את האתר שלך לתודעה שלהם, וישתמשו בוא הרבה. למה? כי הם לא צריכים אותו המון, לא כמו האנשים שציינתי. לכן אתה צריך להתאמץ ולמצוא מקומות שיביאו את הקהל הנכון
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אני לא מסכים לגבי הקהל ה"נכון", מנסיוני ומניסיון של המנהל הקודם של השירות אין קהל נכון ונעשה שימוש יום יומי בשירות ע"י קהל יעד נרחב. בכל מקרה, תודה על ההמלצות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|