![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
מבחינה של מתכנתים (וגם אלה שקוראים לעצמם כאלה ויודעים את ההבדלים) הרמה פה על הפנים...יש מספר ספור של מתכנתים שאני יכול להגיד מה הם עושים
אנשים פה באים בגישה של העיקר וזה עובד.... ובמציאות זה לא ככה, לתכנת דברים מורכבים לוקחים זמן תיכנון וידע... אנשים עצלנים לא מוכנים להשקיע... אני התעסקתי בכל מה שנוגע בתיכנות כ 4 שנים לפני שבכלל הרשיתי לעצמי למכור דברים. היום אני מתכנת כבר כמעט 6 שנים ואני עדיין לא קורא לעצמי מקצועי ולא שם חתימה כזאת או אחרת. למה ? כי זה רק מעיד על הרמה הירודה שלך. מצטער על ההכללה.... עוד דבר קטן...אנשים אומרים ש PHP היא שפה זבל ולא טובה... העיניין הוא ש PHP יכולה להתחלק להרבה רמות ומה שיש בפורום זה רמה דיי נמוכה וזה ההכירות שנוצרת לאנשים עם ה PHP חבל מאד. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
מסכים מאוד.
אני מתעסק בבניית אתרים 5 שנים ואני יודע שיש לי המון מה ללמוד. RS324 - אני בכל זאת רושם בחתימה, כי אני חושב שאני יודע באופן יחסי פה בפורום. אם זה היה פורום של קהילת מתכנתים מקצועיים לא הייתי מעז לרשום את זה.
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 15 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
אמרתי שהיא שפה?
mySQL היא מערכת לניהול מסדי נתונים מבוססת SQL, שאני משתמש בה יחד עם PHP. איפה רשמתי שהיא שפה?
![]() |
![]() |
# 17 |
Rar.co.il
|
אז מה אתה רוצה לעשות? לאסור הרשמה של מתכנתים שלא בנו אפליקציה ברמה מסויימת?
חובבני חובבני אבל יאללה, כמה אפשר להגיד מוריד את הרמה ואת המחירים? ודרך אגב, רבים מחברי הפורום הם צרכנים ובשביל צרכן הורדת מחירים כמעט תמיד = דבר טוב.
# 18 |
הוסטסניון
|
זה באמת נכון מלא אנשים יודים קצת PHP וכבר אומרים מתכנתים מקצועים
אני אישית יודע ובונה כבר מערכות(מורכבות וגדולות) ב PHP SQL HTML וקצת CSS ועדיין לא אומר שאני מתכנת מקצועי וכו' לקרוא לעצמך מקצועי דרוש הרבה יותר |
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
קודם כל...מי שמוריד את המחירים שלו בגלל שהאחרים זולים.. (אני לא מדבר כרגע על חברות איחסון) אז כנראה שהוא לא מעריך את עצמו מספיק... אני אתן סתם דוגמא קטנה ... אני לוקח 150 שקל לקידוד עבור 2 דפים.... ולפעמים גם יותר ואנשים פה עושים קידוד ב 50 שקל ולפעמים גם פחות... אז אם התחרות כל כך קשה אז למה עדיין יש לי הרבה עבודות קידוד ? אנשים פה לא מבינים.... בשביל איכות משלמים...נקודה ! ומי שרוצה איכות, יודע שהיא עולה כמו שהיא עולה זה כמו שתשווה מרצדס לפיאט... |
|
![]() |
![]() |
# 20 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אמרתי שהתחרות כל כך קשה? איכפת לי למה מישהו מוריד את המחירים? ותמיד, אבל תמיד אפשר לקבל איכות גם במקום שמוכר יחסית זול (בכל דבר), השאלה העיקרית מזה זול בשבילי ומזה זול בשביל אחר. למה יש לך הרבה עבודות קידוד? כי 150 ש"ח זה עדיין לא הרבה כסף, במצב שההפרש יחסית קטן הלקוח בדר"כ יגיד בוא נלך על האיכותי יותר. כאשר מישהו (מהפורום) יקח 800 ש"ח עבור עבודה (ללקוח מהפורום) ואתה תיקח 4000 ש"ח אז תראה את ההבדל. ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|