![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קודם כל הוא לבש מכנסי ג'ינס מתחת, אבל דווקא ביום של הבריחה או לא לבש את הג'ינס. הוא לא קפץ 3 מטר, אף אחד לא מסוגל לעשות את זה. אמרו שיש איזה מדרגות שעליהם הוא טיפס ומשם קפץ. מתוכנן מצידנו זה לא, למה שמישהו יעזור לו לברוח? נראה לך שיש לבני סלע הזה כסף כדי לשחד שוטר לעזור לו? זאת פאשלה, פאשלה גדולה מאוד!
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל מקרה , כשיש מחבל שמסתובב בת"א מוצאים אותו תוך כמה שעות אבל כשיש אסיר נמלט לוקח להם ימים למצוא אותו ואם בכלל למצוא אותו... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Rar.co.il
|
דעותי:
-מישהו מבפנים סייע וממשיך לסייע לו (כמעט בטוח). -הוא לא יצליח לברוח מהארץ (אנחנו לא בשלום אם 2 גבולות ועוד 2 גבולות שאם הוא יסתנן אליהם יהרגו אותו). -אי אפשר לדעת מתי הוא יעצר, לפי מה שהפסיכיאטרים שלו אומרים הוא חכם ובנוסף משוגע - שילוב מסוכן. -הוא לא יאנוס כי הוא עסוק בבריחה, למרות שאי אפשר לדעת. -מצד שני, אם הוא לא יאנוס יש סיכוי טוב שהוא יתקוף מישהו ואף ירצח. לבסוף- יעצר או יהרג במהלך מרדף/חילופי יריות.
# 14 |
Fatal Error
|
אני יודע איפה הוא!!
הוא יושב בארומה בסניף בקניון אביב, מזמין לאטה מקיאטו.. כשהוא נדרש להגיד את השם הוא אומר בגאון 'בני סלע', מתיישב באיזה שולחן לקרוא את עיתוני הבוקר עם הקפה ועם הסלט רוקפור ואף אחד לא שם עליו.. כי המשטרה ביזיונית! שום שוטר לא רדף אחריו? שום שוטר לא הוריד לו כדור בביצה? מה זה השטויות האלו משטרה? ![]()
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני רואה שוטרים מסתובבים ברחוב כאילו הם בקייטנה , לא טורחים לחפש בכלל. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Rar.co.il
|
שכחתי להוסיף שאני מניח (ללא ידע בנושא- הנחה) שבעזרת המכנסיים שהוא השאיר כלבי המשטרה יכולים לאתר אותו אם הוא יתחבא בקרבתם.
# 17 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
והקטע הכי מצחיק, שבסוף אף אחד לא לוקח אחריות ואף אחד לא יילך הבייתה חח
![]() |
# 18 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אי אפשר לצפות מהמשטרה להרבה...
היממ הם היחידה הרצינית היחידה שיש, כל השאר או שאוכלים סופגניות או שעושים שרירים בטדי ובבלומפילד..
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |