|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אבל לפחות שיחזיר לי את הכסף..או חצי ממנו מה נהנתי שבועיים בקושי שבוע מזה רק לאגים ואני יפסיד כסף ששלחתי?
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ולא ללכת אחרי המחיר ליפני שאתה קונה מחברה מסויימת עצה שלי תחרוש אתה וזה שהולך ליקנות איתך תחרשו על כול שרתי בחברה ממש למשך יום יומיים ואז תדעו אם היא טובה או לא בכול מיקרה אחי לך לחברות עם שם בלבד ! |
|
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לפחות הם (GX) לא מעתיקים שם מחברה אחרת ( מי שלא הבין : Lnx.co.il ו lnx-serv.net ). תבין מתן, חברת GX מילאה 3 שרתים יעודים של Dual Xeon בתוך 3 חודשיים ותאמין לי מי שסיפק את השרתים היעודיים לGX היה מספק כמו שהוא הבטיח תאמין לי היה להם לפחות 5 שרתים ! ותאמין לי אייל ודוד יחזורו לך כול שקל שהם חייבים לך ! ועוד משהו מתן, אין לך שום זכות להגיב כאן כי אתה חברה מיתחרה (!!!!). אתה מוזמן לישאול כול הלקוחות שלנו (מי שבאמת נהנה ולא חיפש את הדברים הרעים בGX) אם הם נהנו לשחק בשרתים של חברת GX.
# 4 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
אני עמדתי בכל מה שהבטחתי זה שהביאו שרתים חינם ועשו עוד כמה דברים זה מה שסיים את ההתקשרות אייל מוזמן להגיב כאן |
|
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
גילעד בנינו לא עמדת בבמילה שלך אמרת שתביא לנו שרת ביום X והבאת לנו אותו אחרי שבועיים אחרי החפירות של אייל שהביא לך, וגם גג אייל או אני הבנו שרתים בחינם זה 3 / 4 וזה עוד למתרת פירסום החברה (אתה בעצמך הרשמת לנו). וגם כשהבאת לנו קופסא אחרי שבועיים או שבוע היא תמיד היית פגומה וזה לא היה פעם פעמיים שלוש ... וגילעד, אני לא מאשים אותך במשהו, אני תמיד רציתי להגיד לי את זה. אתה מוזמן לישאול את אייל רק בגלל כבוד לאייל ואלייך לא אמרתי לך.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפי מה שאייל סיפר לי, אתה הבטחת ביום X, וקיבלנו את השרת ביום Y . אומנם אני לא צד בעניין, אבל הייתי שמח אם היית מציג את הסיפור המלא . בקשר לשרת האחרון, הייתה בעייה בהארד דיסק, אז הבאת לנו שרת חלופי, אז לא כ"כ נכון מה שאתה אומר . אתה מוזמן להגיב ולתקן אותי .
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הפינגים היו נמוכים מאוד ואם הייתי צריך משהו, דניאל ,אייל, דודו ושחרצ'וק ( ![]() ותאמינו לי, אף אחד לא אמר לי לרשום את זה, פשוט באתי להביא לכם הוכחה שבאמת הייתי מרוצה עד הגג, קיבלתי את התמורה המלאה לתשלום שלי. |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
LOL
BUHG HOST הזה סתם נאב חש חברה טובה, כל דבר הוא משמיץ. כשהחברה שלך תגיע, אל תפצה שלא ישמיצו אותך.
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
Junior Member
|
שמעו מישהו דפק אותם עם השרתים אני לא יודע מה בידיוק קרה אבל זה מה שקרה בכלליות
אייל ודוד לא אשמים בכלל בזה ותאמין לי שאייל יחזיר לך כל פרוטה שהוא צריך. |