![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תתרחק, גם אני (מנסיון) ממליץ להיות כמה שיותר רחוק מהם.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראה אני לא יודע מה קרה אם אחרים...אבל אני קניתי אצלהם 3 מחשבים..ואני שמח שקניתי מהם.כל מה שקשור למחשב אני קונה אצלהם פשוט אחלה של חברה...פעם אחת לא היתה לי בעיה בשום מחשב...אני ממליץ.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אח שלי עבד שם
וראה שהם מביאים חלקים משומשים ופגומים! |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
מישהו יכול להסביר לי למה אתה אומרים שזאת חברה שצריך להתרחק ממנה?
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
אצלי
אני כמובן לא קונה דרך IVORY.
חבר שלי קנה דרך שם, הביא לי את המחשב להתקנת תוכנות וכדומה. כבר אז התחיל להתקע, לעשות גיברשים על המסך כאילו הכרטיס מסך דפוק לגמרי. מאז היה לו כמה תקיעות, היה לו איזה כמה הודעות שגיאה בהפעלת המחשב, לא משהו רציני, אבל אתה יודע, שקונים משהו חדש, רוצים שהוא יעבוד 100%. לדעתי, יש מספיק חנויות עם וותק כמו PANDAS ורעות. פאנדס אני ממליץ. הם חברה טובה ואמינה
# 16 |
חבר וותיק
|
גם אני תאמת לא ממש מבין על מה אתם מדברים.. קניתי מהם לפני איזה 3 שנים מחשב, ועד היום יש לי אותו ולא היו בעיות טכניות חוץ מפעם אחת וגם אז ישר לקחתי תמחשב אליהם והם סדרו לי אותו.
יכול להיות שיש סניפים שלהם שמרמאים אם כולכם אומרים שלא שווה לא יודע :S
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש ויש.. כמו בכל דבר
אם אתה קונה פלאפון, רוב הסיכויים שלא לכל המכשירים יהיו בעיות אלא למכשירים מסויימים וזה בגלל טעות בייצור או תקלה שהמשתמש עשה. אני לא פוסל שהחברה הזאת לא משהו, ואני גם לא פוסל את זה שהחברה היא טובה ואמינה... חבר שלי קנה מהם מחשב, עד עכשיו הכל עובד לו והמחיר היה זול. ומי שמופתע שהמחשב שלו לא עובד, המחיר בהתאם חברים ![]()
בברכה, טל Last edited by Tal; 10-01-07 at 10:36.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
מהניסיון שלי איתם כדי לכל מי שרוצה לקנות מהם מחשב, שיתחרק מהם כאילו זה אש.
ועכשיו שאני חושב על זה, הרבה אנשים אומרים פה שזה חברה רעה ושהם מספקים חלקים פגומים. מי שרוצה יכול לשלוח פקס לכלבוטק ולרשום בו שיבדקו מה קורה במעבדות של אייבורי. כאשר אני קניתי מהם מחשב, המוכר אמר שיש את המחשבים מרכיבים במעבדה בפתח תקווה. כדי לבדוק את הנושא. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
יש לי 4 מחשבים מהם במחשב אחד היה לי בעיה שהארדיסק היה דפוק אבל הם החליפו לי אותו וזהו הכל טוב עד עכשיו הם חברה ענקית לא רואים את קי אס פי יש להם בניינים שלמים אני הייתי אצליהם אבל לא יודע כל אחד יעשה מה שהוא חושב כל עוד יש לי אחריות אין לי ממה לפחד שיהרס לי או משהו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|