|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
יותר דמיי צהוב וזה לא משרה אווירה מקצועית אתר הוסטינג צריך להיות בצבעים שקטים יותר..בהצלחה!
וסחתיין על היוזמה. |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
עיצוב נחמד, מקווה שהחברה שלו לא תצליח ושתעשה משהו בנידון, זאת התחלה טובה
![]() וואו אני חושב שאני טועה? אפשר לסדר לי רגע את הראש? של מי העיצוב? שלך? או של לקוח? אם של לקוח למה השם של החברה שלו אצלך בחתימה? תסביר את עצמך שוב בולבלתי לגמרי!
Last edited by WEBID; 04-03-07 at 18:39.. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לא מדברים ככה..אבל בקשר לעיצוב מישהוא אמר פעם כאן חושב שתאי:"גם החינם צריך לדעת לעשות כסף"
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
המנהל של החברת איחסון אמר לי בכלל שהוא עמד בהסכם והביא לו רייסלר והמעצב זה שלא עמד בהסכם
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
עיצוב לא הכי שוס...
דרך אגב לכל האלו עם היוזמה מבורכת הרשו לי להסביר לכם! זה לא שהוא עיצב ונתן לכם ללמוד הוא עיצב ללקוח הלקוח לא שילם אבל כנראה קביל כבר את העיצוב אז מה שיברח ככה בלי כלום? בטח שלא נדפוק אותו נביא לכולם (אני לא אומר שזה דבר רע גם אני הייתי עושה אותו דבר) אז זה לא ממש יוזמה מבורכת חחחח אבל מעניין אותי עם מישהו בכל מקרה ישתמש יש את הקטע שכאילו כל אחד יכול לקחת אבל כל אחד חושב שמישהו אחר כבר משתמש ולא נעים שזה אותו עיצוב אז בסוף אף אחד לא נוגע בו XD |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לך
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
העיצוב הוא שלי
הסכמתי עם ניק בעל חברת אקסלוסיב הוסט על העיצוב הזה בתמורה לרייסילר לשבעה חודשים אני השארתי תחברה עם עוד אחד שהיה בעלים איתי לתרופ]ה של חודשיים שלא הייתי על המחשב ומתברר שניק בעל חברת אקסלוסיב אמר לי בסדר בסדר ופתח שוב את האיחסון ואתמול הוא בא אלי ואומר לי שהוא קונה עיצוב חדש אז הוא לא מעוניין להשאיר לי את הרייסילר שהיה אמור להיות לשבעה חודשים אז בעיקרון אני נדפקתי הוא נהנה מעיצוב לחודשיים ומפלאש שהוא קיבל עם העיצוב אז אמרתי לעצמי למה שלא ניתן לכולם שיהנו מהעיצוב מסקנה : אל תעבדו עם אקסלוסיב הוסט |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בהחלט מאכזב .
# 9 |
Permanently Banned
|
כמה צריך לעלות עיצוב כזה בצבעים שונים וקצת שינוי תוכן?
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אללה בית"ר!!!
נחמד מצידך ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|