![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הפקדתי שם 6 דומיינים לא ממזמן, ואני מרגיש שהם נמצאים בידיים בטוחות.
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() ציטוט:
1. האם זה נכון שאתה חייב להעביר להם 5 דומיינים כדי שיפתחו חשבון? 2. איך מטמיעים את הממשק שלהם? זה שקוף לגולש או עם לוגו שלהם?
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עדיין לא רואה שום ייתרון משמעותי של DTNT על livedns, לא בשירות לא במחיר ולא בנוחות הצגת ותפעול הדברים. תקן אותי אם פיספסתי משהו.
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
להזכירך גם ב - LIVEDNS המחיר שלהם לא כולל מעמ של 15.5% . כן , צריך להעביר אליהם 5 דומיינים כדי לקבל רייסלר. לא התנסית בשירות שלהם ולא בנוחות "הצגת ותפעול הדברים" ככה שאני לא חושב בדיוק שיש לך על מה לדבר. כמו שאני לא התניסיתי עם LIVEDNS אני לא ממהר לקבוע שהם "לא טובים" . אגב, ב-LIVEDNS המחיר למי שיש "רייסלר" והמחיר לאלה שהם לא לקוחות שלהם , הוא אותו דבר. ב - DTNT זה לא ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
איזה ייתרון יש לך בתור ריסילר בDTNT שאין לי בתור לקוח רגיל בLIVEDNS? אתה סתם מתווכח עכשיו כדי לצאת צודק, אבל יש מעל 4 יתרונות משמעותיים שאני רואה כרגע של livedns על DTNT, וייתרון 1 בלבד של DTNT על livedns וזאת גם בהתחשב בעובדה שאתה ריסילר, וזה ההנחות על האיכסון (שגם לא מדבר אל 90% מקהל היעד).
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |