|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מאיפה אתה קובע?
אם אני ממיר 5 דולר בפחות מ 4 שקלים ביחס אל 4.2 שקלים יש פה שוני קטן אבל אם מדובר ב 500-1000 דולר אז זה יכול להיות שוני יותר רציני. ותראו אם הדולר לפני 7 שנים היה פחות מ 4 שקלים והגיע ל 4.5 במהלך השנים האלו אז אני מקווה שהוא יחזור לעצמו...
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
500 - 100 1000 - 2000 התבלבלתי בחישוב... בכל מקרה תדחו את התשלומים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
הערך של הפסד הוא בכמות הרווחים שלכם!
בקיצור אני עשיתי את זה לשליחת שיק בדואר כך הקבל דולרים והמיר מתי שאני רוצה אולי ידיע ל 5 אבל זה זמן.......... |
![]() |
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מי שמוטרד יכול להשעות את התשלום עד אשר הדולר יחזור לערך מספק.
# 5 |
חבר וותיק
|
תגידו אתם מקשיבים לעצמכם ?
אם אתם עושים עסקאות בדולרים בכ.א. רק שתדעו שבישראכרט + אמריקן (תקף לכרטיסים הבאים : אמריקן אקספרס כל הסוגים,מסטרד קארד כל הסוגים ו-ויזה כל הסוגים) התעריף מדולרים לשקלים הוא 4.49 ,ככה שגם אם הדולר ייפול לשתי ש"ח,לחברות האשראי זה לא יזיז. בלאומי קארד + כ.א.ל זה כנראה נע גם סביב הסכום הזה. אם אתם פורטים שקלים לדולרים ואז הולך לעשות עסקה עם חברת תיירות,מה שאני מאוד מתקשה להאמין,אז אולי אני יכול להאמין שתרוויח 10 ש"ח. למה ? יש עמלות בין השקלים לדולר (המרה) ואם יש חברת תעופה שתקבל ממך סכום בדולרים ,עכשיו,צור איתי קשר. משהו אחר אם אתה הולך עכשיו פורט שקלים לדולרים ואז אולי כשהדולר עולה אתה הולך לחברת תעופה ומשלם לה במזומן בדולרים. (אם תצליח,אני חייב לך את הסכום שהרווחת כפול 2.) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לפני שבוע קניתי מוצר מחו"ל בויזה הבינלאומית שלי, השער המרה שקל\דולר עמד על 4.076 בטח היום זה 4.05 או משהו כזה.
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://finance.walla.co.il/
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לא שער הדולר.