![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אם תנסה להתחרות בהם לא תצליח
בן אדם פרטי בגילאים שלנו אין לו כסף לתחרות מהסוג הזה! יש כמה וכמה אתרים מוצלחים בשוק הישראלי שכבר קרוב לשנה לא נמחקה לי תמונה משם. אבל אם אתה רוצה להתחרות באימג'שאק תבוא עם תקציב של מליון שקל לפחות.. אי אפשר להתחרות עם אתר כזה לא משנה מה תעשה במיוחד שאתה לפני גיוס ואין לך שקל על התחת (לא מופנה לאלה שעובדים) וגם אלה שעובדים אין להם מספיק כסף בשביל זה. בכל מקרה שפותחים אתר כזה לא מתכוונים להתחרות באימג'שאק אלה בשוק הישראלי בעיקר. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תדע לפרגן אחי ---- בהצלחה גבר יפה מאוד =]
![]() |
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
קבצים חדשים שיועלו עם התקנת הדומיין יקבלו כתובת חדשה בקיצור אל תדאג לא תאבד כלום והכתובות יעבדו. בקשר לעיצוב אני מאוד אהבתי אבל אני אקח לתשומת לבי את ההערות. אנשים לא תאבדו שום קבצים אם תעל קבצים עכשיו ותכנסו לפרסומות שמעניינות אתכם(אמ... גוגל כמובן רק אם אתם רוצים ![]() גםאימג'שק ביום הראשון לא היו כאלה גדולים עושים צעד צעד. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
שמע ידידי
בלי להעליב או משהו, אתר כזה, לא יצליח ברשת, למה?
העיצוב חמוד, לא יותר, המסגרת לא משהו. יש המון אתרים כאלה, ואני לא מבין למה דווקא לשלך להכנס ולא אל אחרים. אני מציע לך לחשבון על רעיון אחר של אתר, ולהקים אותו :P ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
לא מיוחד, העיצוב ממש לא מרשים, המערכת דיי צולעת והשרת איטי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|