|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
החלפות הקישורים (ולא מתוך מאמר) הן פשוט רמאות, הן לא מעידות דבר על איכות האתר ועל הקשר שלו למילת החיפוש. אז מה הבעיה בחוק הזה?
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ציטוט:
ראה פרשת "ביזיון" בכל מקרה אני מציע לבעלי האתרים לא למחוק את דפי הקישורים שלכם כי אל תשכח שדף הקישורים נוצר בתחילה לא בשביל החלפת קישורים אלא לתת קישורים בשביל המשתמש וגוגל יודע את זה, כל עוד תכניסו קישורים איכותיים לאתר האתר רק יעלה במנועי החיפוש ולא ירד. נסו להכניס בגוף הדף הראשי שלכם קישור יוצא לוויקיפדיה לערך הכי קרוב לאתר שלכם, על פי הניסיון שלי בחלק מן האתרים זה העלה את האתר בתוצאות לפעמים ממיקום 6 למיקום 4 במילים קשות מאוד. אבל בחלק זה לא עזר בכלל, מה זה בטוח לא עשה זה להזיק, אל תנסו שבאתר שלכם יהיו 0 קישורים יוצאים כי קישורים יוצאים זאת לא מחלה , רק אסור להכניס יותר מידי ואסור להכניס אתרי זבל. הכומר. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
בגלל זה זה פעם פעל ופעם לא, כי חלק מהעמודים של ויקיפדיה לא היו מקודמים... זו דעתי.
![]() |
# 4 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
בטח שממשיכים להחליף קישורים, אחרת איך האינדקס יגדל?
איך גוגל מאנדקס אתרים? ע"י קישורים לאתר, בלי זה האינדקס לא יגדל בכלל. והסיסמא של גוגל: Do No Evil. הכומר. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
נשמע הזוי מאוד. מעניין מה יהיה העונש
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
חח מזה הם נפלו על הראש ניראה לי מה קרה פה???
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
שאלה
מה קורה בתחרויות האתרים? כי אני שם למשל לינק הצבעה של טופסייט ואני ממוקם בתחרות כאשר מצביעים אז מה קורה. גוגל יודע לזהות את זה ? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
וחוץ מזה, רוב תחרויות האתרים לא נותנות קישורים ישירים, אלא X.com/siteID=xyxy
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
הם לא טמבלים, הם יודעים לזהות.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בקיצור, מה אתם מציעים לעשות?
האתר שלי נמצא במקום גבוה יחסית בתוצאות החיפוש והיה ככה גם בלי החלפת קישורים. למחוק את עמוד החלפת הקישורים?? גוגל מתכוון להעניש מחליפי קישורים קיימים או פשוט לא לייחס חשיבות לקישורים כאלה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|