|
|
|
|
# 1 |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
זה דרך הדמוקרטיה שאין הוצאה להורג, זה לא שבגלל שיש דמוקרטיה..
בארה"ב לחלק מהמדינות יש ולחלק אין, כי בדרך דמוקרטית החליטו אם יהיה או לא. בקשר אליהם, מאסר של כמה שנים....לא גירוש, בגירוש הם ישבו על החוף וישתו בירה. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא ההייתי נוגע בהם, ההייתי רואה אותם רק ההיית כבר בבית. באמת אתה משחק אותה, אתה חושב שאתה יכול לגעת בהם בכלל? איזה שטויות אתה מדבר 'די לחרטוטים' וצודק צריך להעיף אותך מהמדינה את הזבלים האלה. |
|
|
|
|
# 3 |
|
Winner
|
אם זה היה בצרפת או בגרמניה איך הייתם עושים מזה סיפור (הייתם קוראים להם מדינות של אנטישמים וכאלה).. מה שכן הם צרכים להיכנס לכלא לכל החיים שלהם
|
|
|
|
# 4 |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני מתערב שהם ישבו במעצר שבועיים וישוחררו הביתה.
|
|
|
|
# 5 |
|
חבר מתקדם
|
|
|
|
|
# 6 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא כזה סיפור, אלא לא נאצים אמיתיים, פשוט אנשים שקשה להם בחיים אז החליטו להאשים כל מה שזז.
מזה ועד גרמניה הנאצית יש מרחק..
|
# 7 |
|
חבר בקהילה
|
לראות אחד כזה בעינים, נשבע לכם תגידו מה שתגידו אבל היתי נכנס באמשלהם גם אם היתי יודע שאני אפילו ימות מהקרב הזה
|
|
# 8 |
|
אקס מנהל
|
עד כמה שהדעה שלי תהיה קיצונית עכשיו (במיוחד בהתחשב בזה שאני גם מחבר העמים), גזר דין הוצאה להורג זה משהו שיתאים להם בדיוק.
תחשבו, מה שונה בהם מאשר באדולף אייכמן? |
|
|
|
# 9 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה שלי ב-ynet, וגם אני עולה מחבר העמים. לפי החוקים במדינת ישראל, אפשר להוציא להורג רק במקרה של נאזיצם עד 1948 אם אני לא טועה. צריך לשנות את החוק הזה. ozsason, גם אם זה היה בגלל שאנחנו במדינה דמוקרטית, ברגע שהם פוגעים בחוקי היסוד של הדמוקרטיה הם מאבדים כל זכות דמוקרטית. מצורפת תמונה של החלאה שהנהיג את הכנופיה. ![]() |
|
|
|
|
# 10 |
|
הוסטסניון
|
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |