|
![]() |
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אשמח לשמוע איך אתה מסדר את העניין של הSMS והאם את הקטע הזה אתה מוכר.
אשמח לדעת גם מהו המחיר ההתחלתי אותו אתה מבקש. כמובן שאני רוצה לדעת מהם ההכנסות, ההוצאות והסטטיסטיקות. ואשמח גם לקבל הערכת של כמה מקום לוקח האתר וכמה עולה על השרת שלכם אחסון. אנא, שלחו לי את הכל בהודעה פרטית |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
מכך שלא קיבלתי את ההודעה אני מציע כרגע 100 ש"ח לא יותר. ברגע שיהיה לי את ההודעה אוכל להעריך לך מחיר יותר בפירוט. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
יש לך מספר טלפון לחזרה אליו במיוחד לשאלות בהודעה מעלייך. ועוד אתה יוצא בהצהרות טפשיות...
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
נשמע לי תמוהה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
שלום רב,
אשמח לקבל פירוט על הדברים הבאים: א. פירוט ההוצעות / ההכנסות. ב. מה המחיר שאתה חושב שאני צריך להציע, זאת אומרת, מה המחיר שאתה חושב, שאני צריך להציע לך בהתחלה, לא אגיד את התקציב בגלל שאני רוצה לדעת כמה אתה חושב שמגיע לך. ג. מדוע נמכר האתר? ד. אין אפשר להעביר לך את הכסף, מזומן בזמן, כ.א או כל שיטה אחרת. ה. פירוט כולל של המערכת, זאת אומרת אפשרויות, איך עובדת מערכת הפרסום עם הפלאפון, האם זה דורש איזה שהיא הוצאה (כמו ששאלתי בא), כל הפרטים הדרושים למערכת. אשמח לקבל את כל הפרטים האלו להודעה הפרטית + פרטי יצירת קשר, תודה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
היי, למגיבים האחרונים.. אני במשרד היום עד הצהריים בערך..
אבל גם אם תתקשרו יותר מאוחר יכול להיות שאני אהייה זמין. 072-233-7888 אשמח לענות לכל שאלה ולעניין אתכם קצת יותר ולהכנס לפרטים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|