הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-12-07, 22:50   # 11
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
יש ארגון שמחזיר כספים לניצולי השואה, זה בכל השפות וכל קשיש ניצול שואה יכול לפנות לשם.
בארץ יש עוד 10000 בעיות שאפשר להסתער עליהן, אמנם זאת אחת מהן ואמנם כל העם מסכים עם זה, אבל האינטרנט זה ממש לא המקום לקדם את זה.
ובינינו, גם אתה וגם אני יודעים שקידום העניין הזה באינטרנט, לא יעזור.
חוץ מזה, לניצולי השואה יש נציגים בארץ ויש מי שיעשה הפגנות עבורם.

תשאל אותי מה אני עשיתי כדי לעזור? עזרתי לסבתא וסבא שלי למלות את המסמכים כדי לקבל את הכסף שלהם מהארגון, אתה אומר שזה סתם? אז באחד מהסעיפים מבקשים לספר את כל הסיפור של איך הם עברו את השואה, כדי לדעת במדוייק כמה כסף להחזיר.
כיוון שאת המסמכים צריך למלות בעברית, נאלצתי לשמוע את הסיפורים ותאמין לי שזה לא קל.
חברים, אם מישהו כאן הוא דור שלישי לשואה כמוני ורוצה לעזור לסבתא וסבא, חפשו את הארגונים שמחזירים כסף (חיפוש קטן בגוגל על מילת המפתח:"קרן לניצולי שואה" יעשה את העבודה). כרגע, זו הדרך היחידה לקבל קצת הכסף עבור העוול שנגרם (למרות שתמורת שום סכום שבעולם זה לא ייסלח).
אני לא צריך לשכנע אותך אם זה עוזר או לא, אני יודע בדיוק את כל התהליך, ושהגיעו אלי מאות איימילים ביום, מאנשים פרטים שרצו לתרום מזמנם לעזור לניצולי שואה עד גופים ענקיים שחיפשו גוף מתאים לתרום לו.

אוקי?
  Reply With Quote
ישן 30-12-07, 23:20   # 12
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי psycho צפה בהודעה
אני לא צריך לשכנע אותך אם זה עוזר או לא, אני יודע בדיוק את כל התהליך, ושהגיעו אלי מאות איימילים ביום, מאנשים פרטים שרצו לתרום מזמנם לעזור לניצולי שואה עד גופים ענקיים שחיפשו גוף מתאים לתרום לו.

אוקי?
האמת שממש מעניין אותי לאן אתה מפנה את אותם הגופים.
  Reply With Quote
ישן 30-12-07, 23:42   # 13
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

ציטוט:
אז תן לי לחדש לך, לפני חצי שנה סבתא שלי קיבלה מענק של כ - 12,000 ש"ח מאחד הארגונים.
אם לא הבנת כוונתי שאף אחד לא יראה שקל מהמדינה - הרי המחאה היא על הכסף שהועבר למדינה ולא חולק לניצולים, לא?

אגב ממליץ להוריד קישורים לחברת האחסון שלך מהאתר, מבחינה שיווקית הקישור טוב (יוצר דעות יחודיות לגבי החברה שלא נפרט כרגע) אך תדמיתית כאן כאשר אתה מציג עצמך כבעל החברה והאתר - עדיף שלא יהיה קישור (הרי ברור שאין מטרות רווח לאתר, למה לא להוריד סממנים מסחריים?)

Last edited by Byte; 30-12-07 at 23:48..
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 00:24   # 14
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ציטוט:
אז תן לי לחדש לך, לפני חצי שנה סבתא שלי קיבלה מענק של כ - 12,000 ש"ח מאחד הארגונים.
ועכשיו היא יכולה לחיות בכבוד עד 120 ?
אתה מדבר כאן על 12,000 ש"ח מדובר על פיצויי עתק שנשלחו על ידי גרמניה בסכומים של מאות מליוני דולרים במהלך השנים לא מענק חד פעמי... כבר בערך 40 שנה שמעבירים כספי פיצוי

עם כל הכבוד ל12,000 ש"ח לדעתי זה רק משפיל במקום לעזור
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 00:26   # 15
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Byte צפה בהודעה
אם לא הבנת כוונתי שאף אחד לא יראה שקל מהמדינה - הרי המחאה היא על הכסף שהועבר למדינה ולא חולק לניצולים, לא?

אגב ממליץ להוריד קישורים לחברת האחסון שלך מהאתר, מבחינה שיווקית הקישור טוב (יוצר דעות יחודיות לגבי החברה שלא נפרט כרגע) אך תדמיתית כאן כאשר אתה מציג עצמך כבעל החברה והאתר - עדיף שלא יהיה קישור (הרי ברור שאין מטרות רווח לאתר, למה לא להוריד סממנים מסחריים?)
אוקיי, עכשיו הבנתי.

לגבי ההערה השניה, עדין לא הבנת? המטרה בכל העניין הזה היא שיווקית בלבד, אתה חושב שאם הוא באמת היה רוצה לעזור הוא היה פותח אתר באינטרנט? בשבילו העיקר זה פרסום ותהילה, ורק לאחר מכן תרומה (אם בכלל).
הרי בשביל שדבר כזה יעזור, הוא צריך להתפרסם (ואם אני לא טועה, הוא כבר התפרסם קצת בנענע), אבל גיא גם צריך להרגיש שהוא "לא התפרסם סתם" אז בדרך הוא גם מסתתר מאחורי זה שהוא חושב שהוא מאוד עוזר לניצולי השואה.
מה שאתה עושה גיא, הוא ניצול של קשישים למטרות מסחריות.
אתה רוצה באמת לעזור לקשישים? תתנדב בבתי אבות.

אסף, לגבי ההערה שלך:

אתה לא יודע איך סבתא שלי הייתה שמחה שהיא קיבלה את הכסף הזה, ואתה יודע מה יותר מקומם בסיפור הזה? שאת כל המענק הזה היא חילקה, ביני בין אח שלי ובין אבא שלי (הבן שלה).
הקשישים הם אנשים צנועים שלא רוצים כסף, הם רוצים נחת אחרי כל מה שעברו, זה הכל.
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 14:32   # 16
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

ציטוט:
אוקיי, עכשיו הבנתי.

לגבי ההערה השניה, עדין לא הבנת? המטרה בכל העניין הזה היא שיווקית בלבד, אתה חושב שאם הוא באמת היה רוצה לעזור הוא היה פותח אתר באינטרנט? בשבילו העיקר זה פרסום ותהילה, ורק לאחר מכן תרומה (אם בכלל).
הרי בשביל שדבר כזה יעזור, הוא צריך להתפרסם (ואם אני לא טועה, הוא כבר התפרסם קצת בנענע), אבל גיא גם צריך להרגיש שהוא "לא התפרסם סתם" אז בדרך הוא גם מסתתר מאחורי זה שהוא חושב שהוא מאוד עוזר לניצולי השואה.
ילד קטן, הקישור הוסף לפני שבוע, העצומה הוקמה לפני חצי שנה, אתה מוזמן לדבר גם עם זו ממעריב גם עם זו מ NANA איך ביקשתי מהם להתמקד בכתבה ולא בי כתלמיד, אני חיפשתי קרדיטים? יא ילד מושפל, כל הזמן שרצה העצומה לא היה קישור אחד לאיחסון אתרים, הוא התווסף לפני שבוע בדיוק, וזכותי לתת קרדיט להוצאות שהיו לי על השרת, שהייתי צריך לממן שרת נוסף ל100 אלף כניסות ביום, וגם זה היה רק אחרי כל ה באזז..
אז לך תדחוף אצבע יא ילד קטן ומטומטם, אם היית יודע שהגעתי לחברי כנסת, השגריר הגרמני בארץ, ואם היית יודעת איזה חברות ענק דיברו הייתי היית סותם ת'פה

ילד קטן ומושתן, הפה שלך מסריח, הוכחת אחת ולתמיד כמה אתה ילד עלוב, ומוטציה עלובה
חתיכת אפס
לא מתבייש...

אתה חייב להתבגר ודחוף, ילד שרץ ומספר שהוא "מחלק כאפות" במפגשי HOSTS
תעלה תמונה שלך כבר, תפסיק להסתתר מאחורי מסך, בחיי שאתה הדבר הכי ייצורי שפגשתי, או שאתה בעצם מתבייש? אה? ללכלכך מאחורי מחשב זה קל

תבוא תבוא לעוד מפגש, חתיכת שמוק

ואםם הייתי רוצה להרוויח, הייתי שם גוגל אדסנס ועושה כסף מספיק טוב, אז שאני ממן מהכיס שלי שרת פרטי, כי יש 100 אלף כניסות ביום, במשך שבועיים, אל תזיין לי בשכל..

Last edited by psycho; 31-12-07 at 14:36..
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 15:04   # 17
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
אוקיי, עכשיו הבנתי.

אסף, לגבי ההערה שלך:

אתה לא יודע איך סבתא שלי הייתה שמחה שהיא קיבלה את הכסף הזה, ואתה יודע מה יותר מקומם בסיפור הזה? שאת כל המענק הזה היא חילקה, ביני בין אח שלי ובין אבא שלי (הבן שלה).
הקשישים הם אנשים צנועים שלא רוצים כסף, הם רוצים נחת אחרי כל מה שעברו, זה הכל.
טוב מר יודע הכל .
חבל שאתם מחפשים בכל דבר דברים רעים .

כל הכבוד על היוזמה
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 16:21   # 18
DanielS
הוסטסניון

מיני פרופיל

DanielS לא מחובר  

לדעתי הנושא הזה הגיע למקום שהוא לא אמור להגיע.
חבל שהנושא של הנושא השתנה והפך.

כל הכבוד גיא על כל העיניין הזה.
דימה אם הוא היה מחפש לעשות כסף על זה נראה לך שהוא היה מקים אתר כזה כאילו קצת נסחפת עם הפנטזיות.

Reply With Quote
ישן 31-12-07, 17:06   # 19
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DanielS צפה בהודעה
לדעתי הנושא הזה הגיע למקום שהוא לא אמור להגיע.
חבל שהנושא של הנושא השתנה והפך.

כל הכבוד גיא על כל העיניין הזה.
דימה אם הוא היה מחפש לעשות כסף על זה נראה לך שהוא היה מקים אתר כזה כאילו קצת נסחפת עם הפנטזיות.
נתחיל עם זה שאני אצהיר שלא מעניין אותי אם הוא עושה את זה בשביל רווח אישי או לטובת הכלל וקשישים בפרט.

אבל אתה טועה, מבחינה שיווקית יש ערך גדול להיות החברה שמאחסנת עצומה לנושא כזה רגיש בעם .

ודווקא מה שהוא אמר מאשר את העניין

ציטוט:
ילד קטן, הקישור הוסף לפני שבוע
ציטוט:
ואםם הייתי רוצה להרוויח, הייתי שם גוגל אדסנס ועושה כסף מספיק טוב, אז שאני ממן מהכיס שלי שרת פרטי, כי יש 100 אלף כניסות ביום, במשך שבועיים, אל תזיין לי בשכל..
בשבועיים האחרונים (לפי טענתו, אני לא מגיב לדברים שהוא לא כתב) בשבועיים האחרונים יש 100 אלף כניסות ביום ולפני שבוע הוא הוסיף את הקישור - פתאום נזכר? אולי, לא יודע.

ואגב אל תחרטט (מותר להגיד אחרי שהתחלת דיון כה תרבותי), גם אם היית רוצה להרוויח לא היית שם לעולם אדסנס - בולט מדי, יותר מדי צביעות.
  Reply With Quote
ישן 31-12-07, 19:15   # 20
psycho
הוסטסניון

מיני פרופיל

psycho לא מחובר  

byte ו דימה.. אתם לא שווים התייחסות
אולי אתם עם החשיבה הדפוקה שמסתכלים על כל דבר כניסיון לעשות פרסום ולהרוויח משהו על חשבון אחרים?

אני מבחינתי לא מגיב יותר, סתם לא שווים התייחסות.. Grow up

ואם לא הבנת, השבועיים המדוברים היו בחודשי אפריל, שנת 2007, אנחנו למיטב ידיעתי בסוף 2007, למיטב הבנתי גם בדצמבר.

נכון, החלטתי שבכל האתרים שבשליטתי אני אוסיף קישור למטרת קידום אתרים, הסתרתי את זה איפשהו? לא?
עשיתי את זה לפני שכל הבאזז עבר? לא

שש..

Last edited by psycho; 31-12-07 at 19:19..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום