|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר פורום
|
ציטוט:
נייטמר... הוא קנה של 20 איש בפינגים עולים לרמות אתה לא מתאר לעצמך... |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
|
|
# 3 |
|
חבר וותיק
|
בקיצור, מה זה? Viper רושם שהחברה נתנה רושם , אבל עכשיו היא ממש עלובה , (לא עונים לטלפונים) ? איפה שמעו את זה בקיצור ולענייןן אם הם לא יפצו אותך או שיחזירו לך את הכסף . תתחיל להזיז עיניינים ואני מיתכוון (בית מישפט) . ולכול "הלקקנים" של GX על תגידו שזאת חברה טובה עם לקוח מקבל שירות שכזה , ואני בטוח שהם ימצאו תירוץ חדש שירשמו פה תגובה .
|
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
מוזר,
אני בקלאן שהסרבר שלו מאוחסן אצלהם. והשרת עובד מצוין.
|
# 6 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
אז בני אמר . שונה ![]() |
|
|
|
# 7 |
|
מתאורר
|
אני משחק בכמה שרתים שלהם לפעמים ובזמן האחרון האיכות גרועה.
שהחברה הייתה בתחילת דרכה היה פשוט כיף לשחק. אני לא מבין יש להם 3 שרתים יעודיים איך זה שיש לאגים כאלה=\ |
|
|
# 8 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 9 |
|
חבר מתקדם
|
יוסי, אני מעדיף שתתרחק מהאשכול הזה, אין לך ביקורת אובייקטיבית עוד אתה מנהל את Gaminag-Serv .
חצי מהדברים שנרשמו לא נכונים, אייל לא אמור לענות 24 שעות, ויש שעות עבודה . מ 3 בצהריים, ועד 10 בערב . מדוע לא התקשרת אליי ? אני לא כל היום באיסקיו, וכששאלת אותי באיסיקיו שאלות, עניתי לך, ואחרי אולי 20 דקות שלמות ששאלת ורק שאלת, ואני עניתי, עזבתי את האיסיקיו, קורה . יש 6 טלפונים באתר, שאפשר להתקשר אליהם . גל \ דוד \ אייל לא היחידים שאפשר להתקשר אליהם . הטלפון שלי למשל, דלוק מ3 ועד 10 בלילה . רצוף . למה לא התקשרת ? לא חוכמה ללכת לפרסם ביקורת, בעוד אתה לא מחפש אותנו . אנחנו צריכים לחפש אותך ? אתה לא ניסית להתקשר אליי . אגב, אני נכנס לשרתים של הלקוחות מדי פעם, פעם אחת, אחת ויחידה, היו אצלך לאגים, אחרי 20 דקות זה עבר, והסיבה נאמרה לך . Last edited by Shahar; 14-10-05 at 00:21.. |
|
|
# 10 |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
דווקא יש עליהם הרבה ביקורות טובות..
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|