|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
לכל מי שיש לו הכנסה אין להם בעיה להעלות, האינטרס שלהם בסך הכל זה כן להרחיב לך את מסגרת האשראי.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לדעתיי את החשבון שלך פתחת אחריי גיל 18
כי אתה לא מכיר את הנהלים של צעירים למשל בבנק דיסוקנט המקסימום הוא 1000 וזה בדיוק מה שקבלתי בבנק לאומי אין לי מושג מה המקסימום אבל כנראה שגם אני לא ידע. בכלל זה אני שואל האם יש כאן מישהו שהוא מתחת ל18 ואני מדגיש מתחת על מנת שיוכל לפרט לי באיזה בנק הוא ואיזה מסגרת הוא קיבל ואני ישמח שיפרט גם איזה סוג כרטיס dima אני מעריך את רצונך לפרט ולעזור אבל לצעריי הנושא הזה לא מיועד לקהל יעד מעל 18 הינה מבנה הפרטים תודה לכולכם. אשמח אם תתנו את הפרטים הבאים: בנק: חברת אשראיי: גיל: מסגרת אשראיי: סוג כרטיס: מרוצים? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
בכל מקרה, כמו שאמרתי.. הגיל הוא לא משנה, הבנק מעוניין לפתוח ללקוח מסגרת כמה שיותר רחבה וזה לא משנה בן כמה הוא, הכי חשוב זה שתהיה ערבות והכנסה קבועה בבנק. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בנק: הפועלים
חברת אשראי: ישראכרט גיל: 15 מסגרת אשראי: 10000 סוג כרטיס: ישראכרט צעיר מרוצה מאוד, אם קצת פרוטקציות מהבנק.. אל תשאלו איך ולמה.. =]
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקיי.
גיל 15 זה מעיד על אפוטרופוס כנראה מישהו חתם ערבות אלייך בנוגע למסגרת 10 אלף נראה לי דיי מוגזם יכול להיות שהיתכונת ל-1,000 ש"ח? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
או שהוא מיליונר.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
דברתי איתו
יש לו כרטיס דיירקט אם מסגרת עו"ש (עובר ושב) של 10 אלף ש"ח סיבה: קרובי משפחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
לא רק בגלל קרובי משפחה..
זה בגלל שזו המסגרת שאני צריך.. אמרתי לך למה.
# 9 |
חבר בקהילה
|
אתה היחידי שרשום לו בפרטים את הגיל.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני בבנק הפועלים,מסגרת אשראי עד 400 ש"ח ביום,זה מספיק לי.
וכן אני מרוצה מאוד כבר שנה + שאני בבנק הפועלים,אף פעם לא היה לי בעיה איתם. וזה שאתה שואל מה מסגרת האשראי זה לא נכון לשאול. אני לא רוצה להיות מגעיל אבל זה כמו שתשאל מישהו משכונת התקווה ומישהו מרמת אביב מה מסגרת האשראי ואיזה כרטיס אשראי... אתה מבין שזה שונה לגמרי,וזה ברור שלא איתנו את אותו כרטיס אשראי\את אותו מסגרת האשראי. כל אחד עפ"י מעמדו וצרכיו האישיים שלו! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|