![]() |
# 11 |
חבר על
|
תכל'ס מנצ'סטר יקחו תאליפות אבל לצ'לסי יש הזדמנות ענקית לליגת האלופות הם רק צריכים
0-0 ומבחינתם הם עלו לגמר ... |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
את כל האצבעות אני מחזיק לגרנט! אפילו שאני חולה על מנצ'סטר..
# 13 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
בנוגע לטל בן חיים...ברור שהוא התאים למוריניו, באותו הזמן היו לו 2 בלמים פצועים, לא הייתה לו ברירה לשחק עם בן חיים, ואני לא מזלזל ביכולת שלו לרגע, פשוט עם כל הכבוד - והוא באמת שחקן טוב - גם טרי, גם קרבילו וגם אלכס כרגע, יותר טובים ממנו..וגם בתחילת העונה היו יותר טובים, אבל אין מה לעשות - כששחקנים פצועים משחקים עם המחליפים... עכשיו ששלושתם הבלמים היותר טובים עמדו לרשות גרנט, מה רצית? שהוא ישתף את בן חיים כשהוא פחות טוב מהם? למה? כי הוא ישראלי? גרנט, עם כמה שאני לא הכי מחבב אותו, היה קודם כל מקצוען, וזאת הגישה לאימון... אתה בא מהצד של התקשורת, בכוח למצוא איפה לבקר אותו, ולהגיד שהוא לא שיתף אותו כי הוא ישראלי...אז לא, הוא לא שיתף אותו כי הוא פשוט פחות טוב... ובנוגע לניצחון? המזל של אברם לא נגמר...אבל מברוק, נקווה שיזכה ב2 התארים שנשארו רק כדי להשתיק את התקשורת האנגלית..אחרי זה? שיתפטר...
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
כל הכבוד לאברהם גרנט
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
גרנט הביא את עצמו למיצוי בישראל..ותשים לב..הוא חיכה בשקט עד שבאה ההזדמנות....וכשהיא הגיעה הוא לקח אותה ב2 ידיים כמו שצריך. כרגע, גרנט נמצא במצב יותר טוב מצ'לסי של שנה שעברה...ככה שאני לא יודע כמה אפשר לבוא אליו בטענות... הוא מרחק תיקו 0/ניצחון מגמר ליגת האלופות, מרחק הפסד של מנצ'סטר בשביל אליפות... ואם הוא יקח דאבל? אז הוא בהחלט עקף את מוריניו (מבחינת הישגים בצ'לסי עצמה)....ולא יעזור מה שיגידו, כי לקחת דאבל שכולל ליגה וליגת אלופות...זה הרבה יותר קשה מלקחת דאבל של ליגה וגביע מקומי...הרבה הרבה יותר קשה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Авторитет
|
איך אפשר לראות משחקים של צ'לסי השנה? כל המשחקים השנה הם משחקים הגנתי, 80% מהמשחק הם בבונקר ויוצאים למתפרצות. אברם מאמן הגנתי - היה ונשאר. לא כיף בכלל לראות את צ'לסי השנה, אין שום משחק מעניין אחד שהם עשו השנה.. הכל מתחיל ונגמר בהגנה בשביל אברם.
שילמד קצת ממנצ'סטר ואז לא יהיה צריך להביא תארים.
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד לגרנט מלך.!
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
יש לו טונות של מזל
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל בכל זאת אני מאחל לצלס'י שתיקח אליפות ואם אפשר דאבל (ליגת האלופות).
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|