![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אל תבחר פיסיקה זה הדבר הכי מעצבן שקיים בעולם.....
אצלנו בכיתה מלא אנשים למדו מלא ועכשיו יפלו ויכשלו במבחנים / יעבירו בציונים גרועים. ישלי אפילו שני חברים שהעיפו אותם מפיסיקה בגלל שהם נכשלו, עכשיו הם עברו לביולוגיה ומקבלים 90 למרות שהם הפסידו שנה / חצי שנה. (כל אחד משנהם משהו אחר). פיסיקה זה לגמרי דופק לך את הציונים בבגרות..... אני כבר סופר את הימים עד שאני מסיים את זה (מקווה שבציון טוב)..... תקח מחשבים זה קל ודי מעניין , השאר תחשוב טוב... |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לי הייתה בחירה בין ביולוגיה לכימיה לקחתי כימיה לא יודע למה כנראה כן אני פורש מכימיה יותר מידי חומר בכל מקרה פיזיקה לא צריך לדעת דברים בעל פה לא צריך לזכור צריך להבין ואם אתה מבין זה ילך לך אחלה בזה נסכים? אם אתה לא מבין בטח שיהיה לך קשה ותכשל אין קסמים=\
![]() |
# 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כמו כל מקצוע, זה יכול להיות קשה...אם זה תנ"ך, ספרות, לשון, מת' או אנגלית...זה פרטני לגבי כל בן אדם.. אגב, ביולוגיה זה לא כזה הנאה..אולי יותר קל מכימיה..אבל אני שנאתי כ"כ את המקצוע וכשגיליתי שאפשר לפרוש ישר פרשתי... |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Winner
|
פיזיקה זה המקצוע הכי קשה בבית ספר בוא נגיד ככה.
# 15 |
הוסטסניון
|
תעשה אלקטרוניקה ופיזיקה, רק תזכור פיזיקה זה קשה מאוד אבל מאוד.
אני לומד בביה"ס במגמת אלקטרוניקה
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אם הייתי יכול לבחור שוב הייתי עושה מחשבים ופיזיקה...
תבחר את מה שאתה אוהב. אחרת אתה תתאכזב כמוני ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אני בחרתי מחשבים ופיזיקה..
מחשבים זה מקצוע שכונה 5 יחידות קלות בלי להשקיע בכלל..לא למדתי כל השנה ולא למבחנים יש לי ממוצע 95+ אני חושב.. עכשיו פיזיקה זה קצת יותר קשה ואם אתה משקיע אז אתה אמור להצליח..בינתיים יש לי ממוצע מעל 90 ואפשר להגיד שהשקעתי.. בעקרון צריך גם קצת שכל לפיזיקה ואם אתה טוב במתמטיקה אתה אומר להצליח שם. פיזיקה זה המקצוע הכי קשה בבית ספר - זה בטוח. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|