|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפותח האשכול: איך שאתה מעדיף..
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אולי ב-PHP שלך זה יותר פשוט, אבל ב-ASP.NET זה מה שעובד יותר מהר וטוב.
ובכלל אני לא חושב שזה צריך לעניין אותך אם הסתרתי DIV או השתמשתי ב-AJAX, אני רוצה תגובה על התוצאה הסופית. על הכתיבת קוד שלי אני לא מחפש ביקורות. חוץ מזה כבר הסבקתי לך, אני משתמש ב-WebService (אתה יודע מה זה, כן?) כדי להביא את ההודעה, וכדי לתקשר עם WebService ב-ASP.NET הדרך הפשוטה ביותר היא AJAX. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד!!
באמת שנחמד. העיצוב טיפה חובבני אבל אבל התיכנות נראה מעולה. יש כמה דברים שאולי כדאי לשפר, אבל בכללי, פורום עץ מאוד יפה.
# 5 | |
חבר וותיק
|
פורום עץ
זה פורום עם התקדמיות ראה דוגמא: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
איטיים? אני לא יודע עם מה יצא לך לעבוד, או שהתבלבלת ואנחנו לא מדברים על אותו דבר.
היום הכל זה WebServices, כל הגאדג'טים ב-Vista, כל השרותי Online, הכל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אתה רוצה להציג מידע הDB שנמצא גם ככה באותו שרת שהאתר נמצא עליו מבחינת ביצועים עדיף לא להשתמש בWS. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחחח תראו מה עשיתם לפורום...
בקשר לגוגל - הוא יכול לקרוא את הכותרות, ועבודה עם DIVים תהיה הרבה יותר איטית, אז אני מעדיף את הנוחות של הגולשים על פני הנוחות של גוגל. ומה זה "הסדר לא נכון"? ככה אני בחרתי לעשות ואפשר לעשות את זה בכל סגנון שרוצים. אין פה נכון לא נכון, ככה אני אהבתי את זה ואפשר לשנות את זה לפי בקשה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אבל במקרה הזה זאת אחת האפשרויות היחידות שלי כי אני לא מתעסק עם הצד שרת, הכל זה עם JAVASCRIPT על הצד לקוח אז השיטה היחידה היא לקרוא עם JavaScript (כלומר AJAX) ל-WebService.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() כי זו הדרך הכי פשוטה שיכולה להיות. חח אני לא הייתי קונה ממשהו שהניק שלו זה WaReZ-MaN חחח |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|