|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אני בספק שתוכל לקבל מחיר טוב יותר משלי, כבר כמה שנים המחירים האלה נשארים אותו דבר. אין חידושים משמעותיים כבר.. בטח לא בטווחים של חצי שנה.
ולגבי כמה אנשים ייכנסו, זה עניין של פרסום. אם כל אחד ייכנס וירשום את התאריך סיום התחייבות שלו ויקבל מייל תזכורת מהאתר לחזור לאתר בתאריך סיום ההתחייבות, אז עם פרסום טוב האתר הזה יכול להיות פעיל כל הזמן. ואני מבטיח לך שלאתרים הכי מסכנים ברשת יש כניסות של 10 איש ביום, אז לאתר הזה יהיו "קצת" יותר. freshserv - זה נכון מה שאתה אומר, יותר מזה, אם תיקח חוזה מול בעל דירה שאתה שוכר, אתה לא יכול להפסיק לשלם לו יום אחד (אתה יכול אבל לא חוקית). אבל אם כבר נכנסים לדקויות - לא נשמע לך מוזר שמחייבים אותך על חוזים בע"פ? בשיחת טלפון מחייבים אותך בלי שתדע מה כתוב בחוזה לגבי הפרתו? לי זה נשמע תמוה, לא יודע כמה זה חוקי (מבחינת חוק הגנת הצרכן וכו'), ובאופן כללי אם אתה מסתכל על חברה בסדרי גודל של נטויז'ן וחברותיה המונופוליות אז השינויים המזעריים של הפרת התחייבות בשביל שאני אהיה לקוח חוזר שלהם זה משהו ממש מינורי. בושה שהם בכלל חוסמים אותנו ככה, הצרכנים. אני יודע שזו חברה ששרופה מבחינתי. אפילו שהיא מונופול. |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
הרעיון מצויין
![]() אפשר להשתמש באותו ממשק ופשוט לפתח אותו לעוד הרבה תחומים סלולרי \ תשתית אנטרנט \ תשתיות כבלים \ וכל התחייבות קיימת.... לאתר המדובר קוראים סלולר דיל.. (ומבדיקה שערכתי עכשיו הוא כבר נסגר) אם אתה רוצה לעשות משהו מורחב לכל ההתחייבויות הקיימות אני מוכן לשקול זאת צור איתי קשר בפרטי.. אולי אפשר לפתח מזה משהו מעניין.
# 3 |
חבר בקהילה
|
שוחחתי עם מידד עכשיו בטלפון - יש גם כתבה על האתר שציינת: http://cafe.themarker.com/view.php?t=12088
באמת לא ידעתי שהיה מיזם כזה, הוא באמת רצה לקחת את זה צעד קדימה ולערב את חברות הסלולר ואמון הציבור, אבל כיזם הוא לא זיהה רווחים משמעותיים מהאתר ועבר למיזמים אחרים. הוא טען שהיו כניסות לאתר אך לא מספקות בעבורו. אני כמישהו שמגיע בגישה אחרת - אני לא מחפש את הROI מהאתר (return of investment מי שלא יודע), אלא באמת ובתמים רוצה אתר לשירות הציבור, כן רוצה ומוכן להקים אתר כזה ושיחזיק. וכמו שאמרת - אם מפתחים את זה לעוד תחומים האתר יצבור תאוצה לדעתי. |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
הרעיון גאוני וחובה לביצוע!
ובכן, הרעיון ענק!
ראשית, תודה למושיק ברק שהפנה אותי לאשכול זה... אז ככה, לפני חודש + הקמתי אתר בשם "אזהרה צרכנית", כתובת האתר - http://www.warning.org.il האתר הנ"ל הוקם בעקבות הקרטלים שמחייבים אותנו ואונסים אותנו לשירותים ועוד בהתחייבות. על אונס בפועל מקבלים 10 עד 20 שנה בכלא! ואילו אנחנו משלמים כסף 3 שנים והאונסים נוסעים בכסף הזה לאנוס עוד בחו"ל על חשבוננו. די! נמאס מהם!!! מכולם... ובכן: האתר הנ"ל מוכן להקנות אופציה להחלפת התחייבויות כגון זה ובכלל מכלל הקרטלים! במקביל - למתן שירותים טובים יותר בעתיד האתר החדש "אזהרה צרכנית" זקוק לתומכים מנהלי פורום ובעלי ידע בתחום חברות הקרטל... עוד באתר: פורומים · בלוגים · עצומה · מדריכים · סקרים · וידאו · דרושים ועוד... יתרה מכך, יש לכם סיפור כואב מחברות הקרטל ספרו אותו בפורום אתר "אזהרה צרכנית" וצרו שרשור דיונים. האתר מספק במקביל תכנים נוספים בתחום ומתכוון להתרחב למען הקהילה. חשוב לדעת... האתר ממומן ומתוחזק בבעלות פרטית ואינו למטרות רווח כלל. עוד דבר חשוב... ספרו על האתר לכולם שלחו קישורים והוסיפו לבלוגים ולאתרים שלכם... כי זה חשוב לכולנו. בברכה, יאיר .................................................. ........................... ............................. ... |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
![]() שלום לכולם,
במסגרת ההטבות לצרכנים שנפגעו ואו לא יכולים לעמוד הלאה בהתחייבות מול חברות הענק/קרטל העמדנו הקצאה של פורום לטובת הרעיון שעלה פה מכבר. ![]() ![]() ![]() הרעיון הינו ענק ושווה להעביר אותו הלאה לכל מקושריכם. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
רעיון אכן די טוב, אבל כמו שאמרו פה, אין רוב גדול שנתקל בכאלו בעיות.
ואגב, אם אינני טועה בקשר להתנתקות מחברות סלולר אתה משלם קנס כלשהו אתה לא משלם את כל התשלום. בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|