![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
נחמד ביותר אהבתי תסיגנון
|
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
ניסיתי לעשות משהו שיתאים ללא גלילה וגם יספק מה שצריך ...
אמממ רעיונות מהראש בתקווה להיות מקורי ולצאת מהשגרה... הפסים למעלה.. ----->> פן-טול ------->> לא ביג דיל תודה לכולם עוד תגובות...
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
הרעיון מעולה.
אבל לא אהבתי את הלוגו התפריט והחבילות. תשפר ואז זה בכלל יצא מדהים. כל הכבוד לך על הרעיונות היצירתיים.
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
התפריט דווקא חלק שמאוד התחברתי אולי המיקום של הטקסט בו צריך להיות באמצע עדיין לא החלטת
אולי שינויים קטנים בהמשך...הלוגו לא חייב להיות יפה ומושך עין הרעיון שזה Hostand משהו עמיד שרואים איש עומד.. תודה על הצל"ש ועל כל הכבוד על הרעיונות... כנראה שאני אנסה לשפר חבילות איך?
# 15 |
חבר וותיק
|
פצצה ניר , תמשיך כך
באר חזק
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
תגובתי ניר,
1. לוגו - אתה חייב לעבוד על לוגו שתחשוב שמייצג אותך, אתה היית רוצה להציג חברת אכסון עם סמל של איש ללא ידיים או שזה מופע גרביים אני כבר לא יודע ![]() 2. מבנה מאד ילדותי ולא מתאים ל"עסק" כן יש פה גם כמה עסקים בהוסטס, כל העיקולים והכותרות מאד לא מתאים, מבנה של חברת אכסון צריך להיות באנלי ועסקי ומשעמם, ולא חיי ונושום עם צבעים "צעירים" כי אז אתה כבר יודע מי יהיה הלקוחות שלך ![]() 3. תפריט מאטד לא טוב, האיקונים אני צריך משקפים כדי לראות, פונט לא מתאים והוא בכלל על מצב של none ולא crisp, כלומר אפשר לעשות את הטקסט בhtml וזה לא טוב, זה אמור להיות תמונה למה לעשות את זה כטקסט? 4. הכותרות "ברוכים הבאים" "על שירותונו" נראה כאילו אמרת יאלה נגמור עם זה כבר, ממש לא מתאים וממש עבודה חובבנית על הכותרות האלה... 5. בגלל שהצבעים חלשים לפעמים "נאבד" טקסט, קשה לקלוט את הכל באתר, תעבוד על זה ![]() 6. יכולת להשקיע יותר בחלק התחתון, אל תשכח שהחלק הזה הוא חלק חשוב מאד לחברה ובמיוחד במיוחד לך! לדעתי נחמד אבל יש עוד הרבה עבודה, שילוב צבעים טוב, קצת יותר עבודה ויהיה יותר טוב. מצטער אם פגעתי/הרסתי/ניסרתי/קטלתי אותך, הכל מרצון לעזור ![]() וכל שאר הגולשים בפורום זה, לא כל אחד מגיע לו תגובה שכזו... |
![]() |
![]() |
# 17 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואת השאר תחשוב בעצמך.
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
פצצה
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
ואוו אור השקעת =] אני באמת שמח מתגובתך.
אמממ מה שניסיתי זה לצאת מהשגרה אנלא סגור אם העיגולים לא מכובד שעושים משהו בנאלי ומשעמם התגובות בהתאם צריך קצת להעיר תעיצוב כנראה שלא עשיתי את זה נכון אבל זה תמיד יתאים לחברות איחסון שתמצא בהוסטס לא כך?.... אמממ החלק של הברוכים הבאים אכן קצת מחופף. כואב לי כבר הראש =/ לא פגעת לא קטלת ולא כלום אני לוקח את זה לטובה. תודה לך אור, יובל אני ינסה סביר להניח שאנלא יציג שיפור שונא לחזור על דברים פעמיים... תראו כבר בעיצוב הבא שבטח יהיה ......... מקורי!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|