![]() |
# 11 | |
Авторитет
|
יש לך רעיון - מה הבעיה לעצב דף שיהיה קצת שונה מהדף המקורי? ואז אף אחד לא יעשה לך בעיות.
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
אז ככה אני יענה בתפזורת על כל התגובות שלכם.
"על מה האתר אם אפשר לשאול?קיימים/היו קיימים עוד אתרים כאלו?" - אני נמנע מלפרט, אבל קמו בעבר לפחות 10 אתרים ישראליים בדיוק באותו סגנון. "אם הרעיון עצמו דומה אז אין בעיה, זאת תחרות חופשית. לעומת זאת העתקה של מבנה או עיצוב (מה שאתה קורא לו "דומה") זאת כן עבירה על החוק. ואתה אשם לא פחות מבעל האתר." - העיצוב דומה יחסית, אבל מעוצב מחדש עם שינויים בכל חלק. המבנה לעומת זאת דומה מאוד לאתר המקורי. "אם האתר לא היה רשום כפטנט (וסביר מאד להניח שהוא לא) אז אין שום בעיה להקים אתר דומה. " - אני גם כן חושב שאתה צודק, הרי לא מספיק לרשום למטה "כל הזכויות שמורות", במיוחד לא אחרי שהאתר נסגר. " אם אתה מעתיק את העיצוב או את המערכת זה כבר משהו אחר " - שום דבר לא מועתק או גנוב, הכל נבנה מההתחלה. "יש לך רעיון - מה הבעיה לעצב דף שיהיה קצת שונה מהדף המקורי? ואז אף אחד לא יעשה לך בעיות." - אני בדיוק כמוך נוטה לחשוב אותו דבר. זה גם מה שאמרתי ללקוח. אז בקיצור, כדי לסכם את הדברים ובכדי לקבל תשובה חד משמעית: הרעיון של האתר הוא לא חדש - ישנם לפחות 10 אתרים ישראלים כמוהו, ואלפי אתרים בחו"ל באותו סגנון. העיצוב - יחסית דומה, אבל הכל מעוצב מחדש כך שלא יימצא פיקסל שיושב באותו מקום באתר החדש לעומת הישן שנסגר. המבנה - דומה כמעט לחלוטין, אם כי זה מבנה סטנדרטי להפליא, ולא מורכב במיוחד. המערכת - נבנית מההתחלה בממשק שונה. הקוד אחר לגמרי. לסיכום, אם מישהו יודע להגיד לי תשובה חד משמעית לאחר הדברים האלו, אשמח לשמוע. שוב תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקיצור, בנה את האתר. לא אמורה להיות לך שום בעיה, במיוחד אחרי שאתה אומר שהיו מספר אתרים כאלו כבר בארץ ובחו"ל.
# 14 |
חבר מתקדם
|
הוא רוצה להשתמש בעיצוב דומה אך ייחודי
בלבלת כאן את כל העניין, עיצוב שהיה פעם אך שיהיה יחודי, אז הוא לא יחודי... וזה חוקי, כל עוד אתה לא משתמש באותם קבצי עיצוב שהיה לאתר הקודם, באותם טקסטים כמו תיאורי פורום וכו'.. בדוגמא אחרת, קמה חברת מנורות, והיא פשטה רגל ואף אחד לא קנה אותה והיא נעלמה מהשוק לגמרי, אחרי שנתיים החלטתי שאני פותח עסק של מנורות אותו דבר עם הכל זה אפשרי וחוקי, אחרי הכל גם הזכויות של השם וכו' נעלמות..
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
חד משמעית , כל עוד הטקסט\קוד המקור מועתק 1 לאחד , והרעיון לא רשום כפטנט אתה מוגן.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אתה יכול מצדך להעתיק את כל האתר במאה אחוז כל עוד לא רשמו עליו זכויות.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
ובמידה וכן רשמו, פשוט אל תעתיק את הקוד, את העיצוב 1 ל1 ואת הטקסטים של האתר.
# 18 |
עסק רשום [?]
|
חוקי למהדרין, חוקי וחצייייי
אתה יכול לעצב אפילו שזה דומה אבל שלא יהיה בידיוק ולא מועתק במידה ואתה לוקח את העיצוב האורגינל של אותו אתר אז אתה בבעייה, אבל אם זה דומה אז אפשר דומה זה לא אומר שזה שלהם לתמיד!!! רק אם זה היה בידיוק אחד לאחד אז זה בעייתי.
# 19 |
אחראי פורום
|
אתה רוצה להסתמך על אנשים בפורום? בהצלחה, אבל אין כאן אף עורך דין, ואין אף אחד ש"יקח את האשמה" אם זה אסור. שאל עורך דין. הוסטס זה לא המקום
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אנשים אמרו לו פה בוודאות. אם הוא רוצה לוודא את זה שיתחיל לפרק לגורמים את האתר של משרד המשפטים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|