![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
איך שכחתי מזה? חחחחח
אני אוסיף ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יכול לערוך אז אני רושם.
הוספתי אופציה לשלוח דרך טופס יצירת קשר ![]() עוד משהו לדעתכם יש לשפר? עריכה: העלתי את האתר החדש! http://www.exalted-web.com/ האתר הישן בכתובת: http://www.exalted-web.com/oldv2 העוד יותר ישן ב: http://www.exalted-web.com/old Last edited by Shay Ben Moshe; 15-06-09 at 13:58.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
עשית בצור קשר שלוש תיבות חובה, ועדיין ניתן לשלוח הודעה מבלי למלא אותם בכלל.. פשוט עושים שלח..
חוץ מזה מעולה! |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תודה רבה! |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
האתר נראה די טוב.
בכתובת כדי במקום להשתמש באותיות עבריות להשתמש באנגליות- בIE זה נראה כמו המון צירופים מוזרים של %. לא ממש נוח לתת את הכתובת לחבר\למכר עם כל הסימנים האלה. בטופס הצור קשר , מספיק לי לעשות כמה פעמים רווח בכל השדות וההודעה נשלחת, כדי לתקן |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לחבר אתה נותן את הכתובת של האתר ושיכנס לעמוד, ככה זה בד"כ. לגבי הצור קשר אתה מציע לעשות פשוט מינימום תווים? |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
ממש לא אהבתי את הפורטפוליו יבש כזה לוקה בגרפיקה
לגבי העבודות שלך הם דיי זהוף ואף יותר גרועות בקידודים מידי פעם במקום פשוט להוסיף עוד כמה שורות לCSS אתה עוטף את זה בDIV לא ממש משקיע בהם ולגבי העיצובים זה נראה כאילו שהחלטתה שאתה מתקין פוטושופ ומחר אתה מוכר עיצוב כי גם אתה יכול להיות מעצב "מיקצועי" אני באמת לא יודע איך קיבלתה כל כך הרבה תגובות טובות כנראה אחד התחיל עם זה וכל השאר הלכו עם העדר כדי לא להיות שונים וללכת נגד החברה והייתי מציע לך לעבוד עוד על קידוד והכוונה לעבוד לא לקחת עוד עבודות אלא לקרוא לנסות דברים חדשים ועיצוב פשוט קח כמה קורסים של LYNDA או משהו תפתח יצרתיות משהו בכל מקרה בהצלחה
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבחינת עיצוב הוא לא. יש כמה דברים שמפריעים לי כמו הכפתורים (נראים כמו גלגלי שיניים, לא משהו לדעתי) וכמו החלק שהופך להיות אדמה. זה רעיון נחמד אבל לא בוצע טוב.
העדכונים והפורטפוליו המהיר די מציקים, הם מאד קטנים ולא מספיק דומיננטים. גם הכפתור של העצור לא עובד בפיירפוקס (אולי גם בשאר הדפדפנים, לא בדקתי). מבחינת תוכן, אני חושב שהוא מאד ירוד מיחס לאתר החדש שלך. בדרך כלל נהוג שעם תיק עבודות חדש מוצגות עבודות חדשות שמשקפות את הרמה העכשווית.
# 20 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
א. אני לא כ"כ גרפיקאי, יותר מקודד ומתכנת.. ב. העבודות שלי (לפחות לדעתי ולדעת כל מי ששאלתי עד כה) לא זהות, נכון, אז אני לא המעצב הכי טוב בעולם אבל גם לא אמרתי שכן. ג. בנאדם אני מקודד שנה, ואם אין לך משהו חכם להגיד אז תיהיה בשקט כי הקידודים כאן ברמה מאוד גבוהה. אולי אתה זה שלא מבין כל כך מה זה SEO ומה זה לעטוף במספר תגים בשביל ליצור הפרדה. אם אתה רוצה, אני אשמח לדבר איתך, להתווכח קצת ולנסות ללמוד כמה דברים על הדרך ![]() תודה על התגובה איך שלא יהיה. ציטוט:
לגבי התוכן, לא התכוונתי לעבודות התכוונתי לטקסט. לא יצא לי לבצע הרבה עבודות בזמן האחרון ואלה שביצעתי היו לעסקים אחרים - משמע לא מאפשרים לי להציג בפורטפוליו שלי. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|