|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה שדיי עצוב לי כאן זה ששכחו את רון ארד...
מה זה מקרה גלעד שליט 2? אולי יותר נכון לומר מקרה רון ארד 3? ועוד חטופים ששכחנו מהם שנחטפו ולא חזרו אלינו ולא יודעים מה עלה בגורלם. ואני גם בטוח במיליון אחוז שעוד כמה שנים דיי ישכחו את מקרה גלעד שליט כמו מקרה רון ארד... אני זוכר שבסביבות סוכות (אם אני לא טועה) היינו תולים בלון כחול בסוכה לזכר רון ארד... ככה זה היה אצל כולם... בשנים האחרונות? בכלל לא! ואם כן אז באמת בודדים ומעטים מאוד. ועוד משהו בקשר לרקטות שיש להם שמגיעות לת"א.... לא יודע לא נראה לי הסיפור הזה,הרי במלחמת לבנון השנייה עוד הם אמרו שיש להם את הרקטות שמגיעות לת"א.... הם לא עשו עם זה כלום... וגם שחלף זמן דיי גדול מאז לא עשו עם זה כלום... לא יודע קצת מוזר לי שבזמן שהם היו הכי צריכים את זה לא עשו עם זה כלום... |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
צאו מהסרט תיהיה מלחמה חדשה זו לא שאלה. ובקשר שטיל יפול על תל אביב ישראל תפוצץ, ישראל תמחק . אמרו שתעשה את זה אם יגיע לבאר שבע או אשדוד, אז בנתיים אכלנו גראדים והשקו אותנו במלח, זה נכון שנכנסנו בהם חזק אבל לשעתי לא נגיע לפתרון לפחות לא בזמן הקרוב.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לפי שמועות במבצע בעזה החיילים קיבלו הוראה (או העדיפו) לירות בעצמם במקום להיחטף..
לפי דעתי? ישראל כבר בימים אלו צריכים להיכנס באירן בכל הכוח.. הרי ברור לכולם שתוך שנה וחצי המלחמה תגיע.. אבל עוד שנה וחצי לאירן תיהיה טכנולוגיה שהיום אין לה.. ואת זה בישראל לא מנצלים.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא הגיוני שהמפקדים בצה"ל יגידו כזה דבר לחיילים.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
במלחמה אין מנצחים או מפסידים, יש רק את השורדים..
ולכל המלשב"ים כאן, לידע כללי, ההנחייה בצה"ל (כל תדרוך עליית משמר, כל תדרוך קרב) ברגע שאתה נחטף או חושב שאתה עומד להיחטף - תקע לעצמך כדור בראש. כי עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף.
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז מה אם החייל יתקע לעצמו כדור בראש? הם יכולים להגיד שהם מצאו אותו בחיים ולשקר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Авторитет
|
כן אני אומר את זה מניסיון, ברגע שאתה עומד להיחטף אתה תוקע לעצמך כדור בראש. לא משנה מה הם יגידו, יש עדיי ראייה ויש מודיעין לצה"ל. מה שגם, זאת השאיפה.
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Whatever
|
בשום עלמ"ש שעשיתי לא אמרו לי לתקוע לעצמי כדור בראש, אלא לתקוע לחוטף כדור בראש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|