|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מסכנים לא מספיק שהם הומוים - עוד יורים אליהם.
בכל מקרה אגודת ההומו-לסבים הזאת הם סתם קשקשנים, קודם צריך לתת למשטרה לחקור את העניין ורק אז לצאת בהצהרות.... כמו שאני לא אופתע שיתגלה שירה בהם איזה חרדי מתוסכל ששטפו לו את המוח, אני גם לא אופתע אם זה משהו משלהם.... |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
לא אהבתי את התגובה...מה הקטע של "לא מספיק"?
לשאלתי, איך יודעים שמדובר בפיגוע שמכוון דווקא אליהם ולא פיגוע רגיל? הרי, לא הייתה שמירה...הפשיטות שבדבר יכלה לקרוץ לכל מפגע... veeiw.co.il יש דרך להביע דיעה...הדרך שלפיה הבעת את דעתך לא מקובלת עלינו בהוסטס. המשך יום נעים.
# 3 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה אי אפשר להתכווכח עם מה שכתבתי, כי בגלל שהם נולדו הומוים (?) חייהם כבר יותר מסובכים ובאיזשהו מובן יותר קשים מאשר חייהם של האנשים ה"רגילים". |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אחת הילדות גלשה בקהילה שלי, חבל מאוד. הייתה ילדה טובה יפה ותרמה הרבה לקהילה, צר לנו עליה.
צוות הפורום משתתף בצער המשפחה. ת.נ.צ.ב.ה
# 7 |
I am root
|
בעע ידידה שלי הייתה שם , היא לא נפגעה איזה מזל!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
חופש זכויות אדם עלק במדינה לוקחים כל זכות קיימת.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
הכוונה שלי הייתה שהאירוע הוא בחשד שנאת קבוצת ההומואים, בא משהו שרצה להביע את השנאה שלו והרג אנשים רק בגלל שהם כאלה
פה הוא לוקח את הזכות שלהם לחיים ולחופש הבחירה. במדינה כל זכות לוקחים אם זה בהריגה או עברות אחרות שפוגעות בזכות . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|