![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
חרטא של תביעה ועדיף שתשתקו אתם גם מאה אחוז הורדתם תרגומים אם הייתם מתרגמים לא הייתם מצייצים פה ורק מתלוננים למה תבענו אותנו ובלה בלה.
ישראלים אוהבים חינם שמעתם על זה? אבל עוד להתלונן על זה אחרי שקיבלו זה ממש עושה אותם דפוקים בראש. Last edited by Megnum; 08-09-09 at 19:53.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אני לא צבוע, אני מוריד, כמו כל אחד אחר.. 99% מהאנשים שיש להם אינטרנט בבית מורידים קבצים, לא משנה מה, והרוב כמובן זה לא חוקי.
הבעיה שהם ידעו שמה שהם עושים לא חוקי והם הלכו עם זה רחוק מדי, הם חשבו שמה שיש בישראל לא יוצא מישראל והם טעו, הנה עכשיו הם אכלו אותה.. וגם מה ההבדל בין להוריד ללהפיץ? בגלל שאנשים מפיצים, אנשים אחרים מורידים זה הנזק הכי גדול.
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הלכו רחוק מידי? אתה לא מתבייש? אתה מישתמש בדברים שהם "מפיצים" והם מסתכנים בשבילך שאתה תוכל לראות סרט שאתה הורדת בלי בעיות ובלי סיבוכים ואז אתה בא ויורק להם בפנים? אל תירק מהבאר שאתה שותה ממנה ... ותבין כל הקטע של הכתוביות מאוד מעורפל, אין לי כוח להסביר תאמת למה ...
![]() |
# 15 |
חסום
|
כל העולם נהיה ממוסחר מה רע שיהיה פירצאות כאלה?
למה שאני ילך לקולנוע ב 40 שקל ועוד פופקורן וקולה ב 30 שקל שאני יכול להוריד סרט בשעתיים ולהדביק תירגום בעוד שעתיים? להכין פופקורן במיקרו ב 2 שקל וקולה ב 5 שקל מהסופר. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אושיית הוסטינג
|
אל תשכח שבכל התעשייה הזאת מושקעות המון חברות וכסף,
מה לדעתך יעשו HOT BEZEQ 012 013 014 015 בתקופה שלא יהיה מה להוריד? כולם יירדו לחבילת בסיס, והם ייפשטו רגל.
# 18 |
הוסטסניון
|
לא הבנתם כלום אה ?
לא תובעים אותם על תרגום אלא על זה שהם בעצמם מורידים תסרטים ואז מתרגמים אם הם יפסיקו להוריד סרטים הם לא יוכלו לתרגם על זה התביעה ! על שהם מורידים סרטים ומתרגמים ההורדה פה היא המעשה הלא חוקי ! התרגום חוקי הסרטים לא ! |
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
"על פי סעיף 16 לחוק זכות יוצרים, תרגום של יצירה מוגדר כ-"יצירה נגזרת" - יצירה חדשה המבוססת על יצירה מקורית. הזכות לעשות יצירה נגזרת ולפרסם אותה ("להעמיד אותה לרשות הציבור", כלשון החוק) שמורה לבעל הזכויות ביצירה המקורית."
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |