![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
רק בזה שאתה כותב את האשכול הזה אתה מגדיל את הסיכוי שמישהוא יקרא עליו וילך אליו והוא יקבל עוד כסף לארנק.
אני פשוט לא מתייחס לאיש הזה שכל עולמו זה איך לעשות עוד כסף. אני לא כותב את שמו כדי שהאשכול לא יעלה כמה מקומות בגוגל תחת חיפוש שמו... מקווה שירדו ממנו ושיעשה פרנסה כמו שצריך בלי לעבוד על אנשים שמאמינים שילד עם נכות קשה יצא מהנכות שלו בגלל "כוח" המחשבה שלו,אפילו לא של הנכה... |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
זה שהוא מקבל פירסום זה נכון...
אבל לא כל פירסום הוא פירסום טוב. אנשים לא עד כדי כך מטומטמים... עובדה אני רואה לא רק כאן אלא בעוד המון אתרים ופורומים כמה צוחקים על הבן אדם ועד כמה מבינים שהוא אדם חרטטן. עדיין לא ראיתי תגובה אחת שבאה לטובתו לא בטוקבקים לא באתרים למיניהם (חוץ מהאתר שלו...). זה אומר משהו,הרי אם הפירסום הזה היה עושה לו טוב בצורה כולשהי הרי שמזמן היה מישהו וכותב אליו משהו טוב... |
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
רוב לקוחותיו לדעתי הם אנשים יותר מסכנים, מבוגרים, כאלה שלא גולשים באינטרנט ולא מבינים במחשבים, אז לרוב הם אינם מודעים לכתבות אלו.
אבל הוא עדיין מקבל פרסום ויש את אלו שכן יש להם אינטרנט ואולי מאמינים בזה כי הם כל כך נואשים למצוא פתרון כי אין להם כסף לניתוח וסיבות נוספות. הבן אדם הזוי ברמות מטורפות שגובל בחיסול ...אם יעשו את זה בסוף עונה לא ישמעו עליו בכלל.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
הבנאדם כל כך שקרן שהוא מאמין לעצמו...
סתם בשביל שתבינו כמה אנשים מפגרים הבנאדם הזה עשה עד היום יותר מ 5 מליון.... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
חחח הוא ביקש ממכבי ת"א איזה 40 אלף ש"ח אם אני לא טועה בעד הנצחונות שלהם בליגה עד כה חחח..
הוא טוען שהוא זה גרם לניצחון שלהם בעזרת כוחות על טבעיים.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|