|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אבקש גיבוי של המשתמש שלי UPPY.
+ אשמח לדעת מה אנחנו עושים עד יום שני + אשמח לדעת מה בנוגע לפיצויי שנקבל.. המשך לילה נעים. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לא עניתה לי על השאלה רק יום שני השרת יחזור?ואם כן
מה אם כל הפסד הכספי שהלך לי פה. מי ישלם אתם? אתם גם לא אחראיים על זה שהשרתים יסגרו? |
![]() |
# 3 |
חסום
|
לגבי פיצויים נדע כאשר נקבל תשובות מ OVH
תומר אין טעם שאני יענה לך אין לנו תשובות כרגע ואין לי גיבויים שלך על המחשב שלי בבית אתה כנראה לא מבין את הנזק לא נפל רק השרת שאתה עליו נפלו למעלה מ 200 שרתים שלנו.. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא מאמין תגיד לי אתה רציני ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה גיבוי עכשיו לפרטי שלי! |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
יש לכם 200 שרתים ב OVH? אם אתה באמת לקוח כזה עצום - אין סיכוי בעולם שהיו בועטים בך ככה! הם לא גונבים כסף, הם סה"כ פועלים לפי ה TOS שלהם.
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני לא חושב שזאת בעיה למצוא מישהו שמדבר בצרפתית ולעשות שיחה לתמיכה הטכנית.
אני מפסיד כרגע כסף, מי ישלם לי על כל הפרויקטים? איתרת לפחות את האנשים שהשתמשו בשרתים שבגללם אנחנו עכשיו מפסידים? אי אפשר לעשות כלום?? |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עדיין אין דבר כזה תתקשר לצרפת תתקשר לתאילנד, חייבים לתת לך מענה 24/7 כרגע זו בעיה טכנית אז שאותו בחור בחווה יטפל בזה, תצעק עליו אם צריך תגיד לו שכרגע יש לך 200 שרתים למטה ויש לך נזקים כספיים.
אני פתחתי לפני כמה ימים על השגיאות SPAM, למה לא טיפלתם בזה דאז? |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה לא מבין שאני מפסיד לקוחות וכסף עד יום שני וכל דקה שעוברת?!
|
![]() |
# 9 |
אושיית הוסטינג
|
חברים,
גם אני לקוח של יונתן/אורן, לבוא עכשיו ולצעוק "אני רוצה גיבויים"/"אני מאבד לקוחות"/"לא מקליקים לי ב-AdWords", לא יעזור לאף אחד, זה סתם מעמיס על הטארד הזה, כמו שלכם אין גישה לאתרים שלכם גם הם נתקעו בעבודה מול OVH. חכו להתפתחות בסבלנות, אפשר להתנחם בעובדה שיש הודעה רשמית מצד יונתן ומדובר ביום שישי בערב ולא באמצע השבוע שעמוס יותר לרובנו. שבוע טוב ובברכת חזל"ש נעים, אבי.
Whatever
|
תודה על השיחה אורן ויונתן. הצלחתם איכשהו להרגיע אותי קצת, אני בכ"מ אחליף DNS עוד כמה דק'.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|