![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
http://img229.imageshack.us/my.php?image=es5xl.jpg הינה, עשיתי את ההיפוך שדרש הFF הישן, עכשיו זה יעבוד גם אצל העצלנים שלא מעדכנים גרסאות :\ Last edited by Eye-Soft; 03-12-05 at 23:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה שאתה העתקת זה: Warnings זה מודיע לך על מידע חשוב בקשר לקוד שלך, יכול להיות שככה אתה רוצה אותו, אבל מחובתו להודיע לך. כמו שאתה יכול לראות כאן:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
וד"א יש לך סקין סקסי ביותר בWindows... >>> קישור למשהו פי 2 יותר סקסי <<< |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עכשיו, בוא אני אסביר לך אחד אחד ואתה תראה למה זה לא טעויות :P
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
eyesoft:
דבר ראשון, קבל צל"ש. נראה מעולה. דבר שני,יש כמה הערות: -בתכנון המקורי, התיק עבודות יהיה לתכנות ברובו, או לעיצוב ברובו? כי בד"כ אם תיכננת שזה יהיה עיצוב ברובו, אז תרשום מתחת ללוגו : עיצוב ותכנות ולא ההפך. -בקשר לתאימות לפיירפוקס: מצד אחד, אתה צודק. לאלו שזה "מתפרק" להם בפיירפוקס צריכים לעדכן. והכל יסתדר. מצד שני, אם ידעת מראש שאלו שלא עידכנו, יראו שגיאות, לא יכלת לסדר את הכל מההתחלה? ![]() -מה הקטע עם הeye הזה? יש כבר את יוסי (coloreye), אני חושב שזה חוסר מקוריות. אתה אמור למצוא שם שאין לאף אחד. -ואני לא מוצא שום קשר בין הeye לבין התוכן שהאתר אמור להעביר. ממש שום קשר. -הערה בונה שלי: שנה את השם, למשהו יחודי, ושקשור במידה מסויימת לתוכן שהוא אמור להעביר לזה שגולש באתר. -לאיזה מטרה האתר? הצגת תיק עבודות? או פתיחת עסק שאמור להניב רווחים? -אם אתה מתכוון להציג בו עבודות, עדיף שתעשה את כולו לתחום הזה. ובנוסף, תעשה - "פינה עסקית"- שבה תציג את התחום שלך, כאחד שיודע לבנות אתרים. זהו סה"כ. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|