![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
עדיין לא הבנתי על מה מדובר..אפשר לקבל הסבר מדויק יותר למה לי לשלם לך ולמה בכלל להכנס לאתר..
# 12 |
WBD.co.il
|
העמוד הראשי יעבור מספר שינויים ביממה הקרובה ככה שהמסר יועבר יותר טוב.
האתר מאפשר לפתוח ערוץ טלויזיה אינטרנטי שאיתו תוכלו לשדר תכני וידיאו וקול, לשדר מצלמה \ סרטים וכ'ו. למה לשלם? זה תלוי בחבילת שידור שאותה אתה בוחר, אתה לא חייב לשלם. האתר יעבור מספר שינויים להעברת המסר + ייכתב מדריך מפורט, מצטער על הפגם הזה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
- באקספלורר 7 הצ'אט מתרענן כל שנייה, זה נורא מציק.
- ממליץ להחזיר את אינדקס השידורים (כמו בסקיצה שהצגת) לעמוד הראשי כדי שהגולש ימצא יותר עניין באתר. בהצלחה! Last edited by Think; 01-03-10 at 01:42.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה על ההסבר המפורט יותר.
לשדר מהמחשב שלי וידאו נכון ? וואלה אחלה רעיון. אם תעשה את האפשרות שאני או כל משתמש שמשדר וכל לשים את החלון באתר שלו זה יהיה הרבה יותר טוב. כמובן תשאיר קרדיט ולינק בנגן. ובכן בהצלחה!.
# 15 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
הצ'אט יטופל, תודה רבה! ![]() Xfun האפשרות קיימת, בעמוד של הצפייה בערוץ יש למטה קוד HTML שאפשר להשתיל באתרים חיצונים ![]() כמו כן, עמוד הכניסה לאורחים שונה, אשמח לשמוע ממכם האם זה מעביר את המסר יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
אה אני חושב שלצופה אמור לעלות כסף ולמפרסם חינם
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
blogtv.co.il?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
WBD.co.il
|
syn, אומר זאת בקצרה:
תציג לי פה אתר מתכונים רחב, ואני אציג לך אתר עם מתכון לקוסקוס. מה שאני מנסה להגיד: לא אמרתי שStreaming ממציא את הגלגל, ותמיד יהיה תחלופות. ההבדל הוא: לסטרימינג יש מגוון אפשרויות רחב יותר במעט וקהל יעד שונה במקצת (blogtv כשמו כן הוא). b-s, ההיגיון שלי אומר אחרת ![]() בכל מקרה עיניין התשלום הוא עיניין מאוד קטן כאן, לא חייב לשלם, תלוי בתכנים אותם אתה רוצה לשדר. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
קודם כל, אחלה רעיון. כמו שאמרו, הביצוע קצת פחות טוב.
העיצוב - טעון שיפור. לגבי איכות השירות, עדיין לא התנסיתי אז לא יכול להגיד. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 20 |
WBD.co.il
|
תודה רבה
![]() האתר עוד יעבור מספר שינויים ותוספות, פירסמתי רק כאן את האתר ושמחתי לקבל את התגובות האלה [שכוללות תגובות בונות שכמובן אני לוקח אותם ברצינות]. תודה רבה לכולם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|